Foto: Publicitātes attēli

Uzņēmums "Orkla Latvija" uzstādījis 333 000 eiro vērtu iekārtu "Laimas" zefīru "Maigums" automatizētai iepakošanai un svara kontrolei 200 gramu paciņās, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

Paredzēts, ka šis projekts palīdzēs uzlabot ražošanas efektivitāti, kā arī sniegs iespēju uzņēmumam novērst darbinieku trūkumu ražotnē gan šobrīd, gan arī potenciāli nākotnē.

2018. gadā saražotas vairāk nekā 630 tonnas "Laimas" "Maigums" zefīru. "Laimas" sortimentu šobrīd veido vairāk nekā 200 dažādi šokolādes saldumi, kas tiek eksportēti uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Vāciju, Izraēlu, Krieviju, Lielbritāniju, Īriju, ASV, Kanādu un Baltkrieviju.

"Uzņēmumā nepārtraukti ieguldām arvien jaunāku, mūsdienīgāku un ātrāku ražošanas iekārtu iegādē, lai strādātu efektīvāk, bet vienlaikus domājam arī par procesu automatizēšanu. Šis investīciju projekts aptver gan ražošanas efektivitātes paaugstināšanu, gan darba vides kvalitātes celšanu un palīdz cīnīties ar darbinieku trūkumu," uzsver "Orkla Latvija" komunikācijas direktore Lineta Mikša.

"Orkla Latvija" ir organizācija, kas apvieno divus uzņēmumus – SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" un SIA "Orkla Foods Latvija", kuru kopējais apgrozījums 2017. gadā bija 112,6 miljoni eiro.

"Orkla" ir eksperts spēcīgu vietējo zīmolu attīstībā, saglabājot to produktu tradīcijas, vērtības un modernizējot ražošanas procesus.

"Orkla Latvija" pārstāv tādus zīmolus kā "Laima", "Selga", "Staburadze", "Ādažu Čipsi", "Taffel the Original Snacks", "Pedro", "Spilva", "Gutta", "Everest", "Latplanta", "Abba" un citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!