Foto: Publicitātes foto

Transporta pakalpojumu platforma "Bolt" (iepriekš "Taxify") trešdien, 21. augustā, Tallinā atklāja ēdienu piegādes pakalpojumu "Bolt Food". Šobrīd uzņēmums jauno pakalpojumu uzsācis Tallinā, taču tuvākajos mēnešos plānots servisu piedāvāt arī Latvijā, Lietuvā un Dienvidāfrikā, informē uzņēmums.

Šobrīd pakalpojums uzsākts Tallinas centrā, taču drīz piegāde tiks nodrošināta arī citos pilsētas rajonos, un jau tuvākajā laikā var to gaidīt arī Latvijā. Jāatgādina, ka "Bolt" 2018. gadā savā lietotnē iekļāva arī elektriskos skrejriteņus, savukārt uzņēmuma ienākšana ēdienu piegādes nozarē iezīmē būtisku platformas paplašināšanos.

"Ēdienu piegādes pakalpojumos uzņēmumam ir jāiegulda īpaši rūpīgs darbs, lai piedāvātā tehnoloģija un lietotne būtu klientiem ērti lietojama un saprotama," norāda "Bolt" galvenais produktu vadītājs, Jevgenijs Kabanovs (Jevgeni Kabanov). Viņaprāt uzņēmuma starptautiskā pieredze un infrastruktūra dod tam būtiskas priekšrocības.

"Bolt", iepriekš pazīstamu kā "Taxify", 2013. gadā dibināja Markuss Villigs. "Bolt" investoru vidū ir"Daimler", "Didi Chuxing", "Korelya Capital" un "TransferWise" līdzdibinātājs Tavets Hinrikus. Šobrīd "Bolt" pakalpojumus izmanto vairāk nekā 25 miljoni lietotāju vairāk nekā 30 pasaules valstīs.

Markuss Villigs ir "Bolt" dibinātājs un vadītājs. Markuss kopā ar savu brāli Martinu, kurš iepriekš darbojies uzņēmumā "Skype", pirmo "Bolt" versiju izveidoja 2013. gadā, kad viņš bija 19 gadus vecs. Markuss ir bijis jaunākais uzņēmuma vadītājs, kas iekļauts "Forbes Europe" "30 under 30" sarakstā kā jaunākais uzņēmuma dibinātājs, kas pārvalda miljonu vērtu kompāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!