Foto: Publicitātes foto
"SmartLynx Airlines" apgrozījums pieaudzis no 172 miljoniem eiro līdz 215 miljoniem eiro jeb par 25% salīdzinājumā ar 2018. gadu, informē uzņēmums.

"SmartLynx Airlines" kopējais apkalpoto reisu skaits 2019. gadā ir palielinājies par 2%, bet pārvadāto pasažieru skaits pieaudzis no trim līdz 3,6 miljoniem jeb par 20%. Palielinājies arī nolidoto stundu skaits, un 2019. gadā kopā ir nolidotas 63 800 stundas, salīdzinot ar 54 000 stundām gadu iepriekš. Savukārt OTP rādītājs, kurā tiek aprēķināta attiecība starp kavētajiem un laikā izpildītajiem lidojumiem, ir uzlabojies par aptuveni 5%.

2019. gadā "SmartLynx Airlines" savas operācijas veica ar 24 gaisa kuģiem. Kompānijas floti veido 16 "Airbus A320" un astoņas "Airbus A321" lidmašīnas.

""SmartLynx Airlines" šis bija nozīmīgs gads. Esam veiksmīgi īstenojuši vairākus attīstības projektus un nostiprinājuši savu pozīciju tirgū. Tas apliecina, ka mūsu izvēlētā stratēģija darbojas efektīvi un sasniedz plānoto rezultātu. 2020. gadā kompānija turpinās iesākto attīstības stratēģiju, īstenojot jaunus projektus un apgūstot jaunus tirgus," teic "SmartLynx Airlines" izpilddirektors Žigimants Surints.

"SmartLynx Airlines" ir daļa no "Avia Solutions Group" – Centrāleiropas un Austrumeiropas aviācijas uzņēmumu grupas. "Avia Solutions Group" 67 birojos un ražotnēs apvieno vairāk nekā 5000 darbinieku. "SmartLynx Airlines" sniedz pakalpojumus tādām starptautiskām aviokompānijām kā "Jet2", "Condor", "EasyJet", "Sun Express", "Air Malta", TUI u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!