Foto: Publicitātes attēli
"Jaunās Teikas" attīstītājs "Hanner" grupa ekspluatācijā nodevis biroju ēku "Henrihs". Tā ir papildinājums jau trīs esošajām biroju ēkām - "Valters", "Teodors" un "Ausma", kuru kopējā platība ir 59 tūkstoši kvadrātmetru.

Ēkai "Henrihs" ir sešpadsmit stāvi un tā ir A klases biroju ēka ar kopējo platību 23,6 tūkstoši kvadrātmetri, kā arī vairāk kā 2000 darbavietām. Papildu biroju telpām ēkā tiks izveidots konferenču un pasākumu centrs, iekštelpu "street food" zona, bērnudārzs, jumta terase ar skatu uz pilsētu un daudzstāvu autostāvvieta.

Neskatoties uz to, ka ēka tikai nesen nodota ekspluatācijā, vairāk nekā 50% platības jau ir iznomāta.

"Hanner" grupas valdes loceklis Mindaugs Valucks skaidro, ka biroja telpas vairs nav tikai vieta, kur pavadīt astoņas stundas savas dienas.

""Jaunā Teika" ir kā pilsēta pilsētā, radīta, lai dzīvotu, strādāt un vienkārši justos labi. "Verfresh" apkārtne jau vēsturiski bijusi mājvieta tehnoloģijām un inovācijām, mūsdienās nodarbinot vairāk kā 4000 IKT profesionāļu. Līdz ar "Henriha" atklāšanu, viņiem pievienosies vēl 2000 radošas un inovatīvas personības," norāda Valucks.

"Jaunās Teikas" biznesa centri ir būvēti atbilstoši starptautiskās BREEAM sertifikācijas standartiem, kas parāda ēku ilgtspēju un augsto kvalitāti.

"Jaunā Teika" ir "Haner" grupas lielākais projekts Latvijā. Kopējais investīciju apjoms projektā ir 140 miljoni EUR.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!