Foto: Publicitātes foto
2019. gadu SIA "Ķīpsalas peldbaseins" noslēdza ar pozitīvu darbības rezultātu jeb 111 tūkstošu eiro peļņu, kas, salīdzinot ar gadu iepriekš, kāpusi par aptuveni 98%, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Savukārt apgrozījums, pateicoties izdevumu samazināšanai, 2019. gadā palielinājies par 106,21 tūkstošiem eiro jeb aptuveni 10%. Uzņēmums pagājušajā gadā apgrozīja 1,18 miljonu eiro.

Līdz ar Covid-19 izplatīšanos, "Ķīpsalas peldbaseins" palicis bez jebkādas ieņēmumu plūsmas, kas licis nekavējoties samazināt visas iespējamās izmaksas, kā arī izstrādāt vairākus variantus algu fonda koriģēšanai, saglabājot lielāko daļu darbinieku.

"Lielā peldbaseina turēšana gatavībā darbības atsākšanai pēc dīkstāves beigām un algu fonds ir paredzamas kā lielākās izdevumu pozīcijas dīkstāves laikā," teikts SIA "Ķīpsalas peldbaseins" iesniegtajā gada pārskatā.

"Ķīpsalas peldbaseins" pieder Rīgas Tehniskajai universitātei. Pērn uzņēmums nodarbināja 45 darbiniekus un VID administrētajos nodokļos samaksāja 350,15 tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!