Foto: Publicitātes foto
Pasta pakalpojumu uzņēmums "Omniva" turpina pagājušā gadā uzsākto pakomātu tīkla paplašināšanu, uzstādot pakomātus 18 jaunās apdzīvotās vietās Latvijā, tādējādi nodrošinot drošu bezkontakta sūtījumu saņemšanas iespēju plašākam iedzīvotāju lokam, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

Pagājušā gada oktobrī uzsāktajā pakomātu tīkla attīstībā investēti 900 tūkstoši eiro, un līdz ar šo paplašināšanos Latvijas "Omniva" tīklā ir 206 pakomāti, kas izvietoti 96 apdzīvotās vietās Latvijā,.

Jaunie "Omniva" pakomāti uzstādīti gan pilsētās, kurās līdz šim tie jau bijuši pieejami – Rīgā, Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Daugavpilī, gan arī jaunās apdzīvotās vietās: Aknīstē, Engurē, Jaunjelgavā, Lapmežciemā, Madlienā, Neretā, Skaistkalnē, Ugālē un citviet Latvijā.

"Mums ir svarīgi nodrošināt drošu bezkontakta piegādes iespēju pēc iespējas tuvāk mājām visiem Latvijas iedzīvotājiem. Visi "Omniva" pakomāti tiek apkalpoti vismaz vienu reizi dienā, ieskaitot sestdienas, nodrošinot nepārtrauktu sūtījumu piegādi iedzīvotājiem. Turklāt "Omniva" katrā pakomātu apkalpošanas reizē dezinficē to ekrānus un maksājumu karšu zonu, un arī kurjeri ievēro visas noteiktās piesardzības prasības," uzsver "Omniva" vadītāja Beāte Krauze-Čebotare.

Paplašinot pakomātu tīklu un izvēloties to atrašanās vietu, priekšroka vienmēr tiek dota iespējai "Omniva" pakomātus izvietot ārpusē pie pilsētu vai ciemu veikaliem, lai sūtītāji vai saņēmēji tos viegli var izmantot savās ikdienas gaitās un tie būtu pieejami 24 stundas diennaktī, tādējādi nodrošinot reģionu iedzīvotājiem iespēju tos izmantot sev ērtā laikā, norāda uzņēmumā.

Šī gada martā "Omniva" bija piegādājusi 350 tūkstošus pakomātu sūtījumus (par 56% vairāk salīdzinājumā ar tādu pašu periodu pērn). "Omniva" apgrozījums pērn bija 7,5 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 30%, savukārt uzņēmuma peļņa pērn sasniedza 746 000 eiro,.

"Omniva" reģistrēta 2012. gadā, un tās pamatkapitāls ir 2945 eiro, liecina "firmas.lv" informācija. "Omniva" pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam "Aktsiaselts Eesti post".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!