Foto: LETA

Izmaiņas otrdien, 7. jūlijā, reģistrētas AS "PET Baltija" padomes sastāvā. "Lursoft" izziņas dati rāda, ka līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Māris Simanovičs turpmāk ieņems uzņēmuma padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu, savukārt par jauno padomes priekšsēdētāju iecelts Vitauts Plunksnis (Vytautas Plunksnis). Uzņēmuma padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu atstājis Viesturs Tamužs, savukārt Undīne Būde atstājusi padomes locekles krēslu, viņas vietā padomes locekles amatā stājoties Deimantei Korsakaitei.

2003. gadā reģistrētās AS "PET Baltija" kapitāldaļu turētāji ir AS "Eco Baltia grupa" (91,03%) un itāļu "Preveiro N SRL" (8,97%), savukārt attiecībā uz patiesajiem labuma guvējiem teikts, ka tos nav iespējams noskaidrot.

2018. gadā "PET Baltija" apgrozījusi 34,7 miljonus eiro un nopelnījusi 1,9 miljonus eiro

Uzņēmums ir vienīgā PET pārstrādes rūpnīca Latvijā un lielākā PET pārstrādes rūpnīca Baltijas valstīs. Tas specializējies izlietoto PET pudeļu otrreizējā pārstrādē, ražojot augstvērtīgas PET pārslas. Savu saražoto produkciju uzņēmums eksportē uz Dāniju, Poliju, Lietuvu, Itāliju, Nīderlandi, Somiju, Čehiju, Rumāniju un Luksemburgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!