Foto: Publicitātes foto
Modes un izklaides centrs "Rīga plaza" investējis pusmiljonu eiro ēdināšanas zonas "Food plaza" rekonstrukcijā, informēja "Rīga plaza" mārketinga vadītājs Romans Černovs.

Pēc rekonstrukcijas ēdināšanas zona 1500 kvadrātmetru platībā dod iespēju vienlaikus uzņemt vairāk nekā 400 apmeklētājus.

""Food plaza" piedāvājums veidots tā, lai būtu saistošs strauji augošās Mūkusalas ielas apkārtnes biroju centru darbiniekiem kā pusdienošanas vieta un arī kā plašākais un daudzveidīgākais vakariņu un brīvdienu ēdināšanas piedāvājums ģimenēm Pārdaugavā," norādīja "CBRE Baltics" aktīvu pārvaldes direktore Iveta Priedīte.

"Jaunākās tendences viesmīlībā ir piedāvāt apmeklētajiem maksimāli plašas un personalizētas izvēles iespējas, jo vienlaikus jāprot piedāvāt gan sātīgs, gan veselīgs, gan veģetāriešiem un vegāniem piemērots uzturs," turpināja Priedīte.

"Food plaza" darbojas deviņi atšķirīgi ēdinātāji: veģetāros ēdienus "Lassi", Āzijas virtuvi "Asia Express", mājas virtuvi bistro "Pipars", austrumnieciskos kebabus "Kebabs Fix", ātrās uzkodas "Chicks & Chips", "street food" ēdienus "Street Food Points", uzbeku tradicionālo virtuvi "My Plov", zupas un kokteiļus "Tikai Karotes", bet saldējumus "Baskin Robbins".

"Food plaza" atklāšanas svētki norisināsies 29. augustā.

"Rīga plaza" ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada . Tirdzniecības centrs ar 50 000 kvadrātmetru lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71.

"CBRE Baltics" ir modes un izklaides centra "Rīga plaza" apsaimniekotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!