Foto: LETA

Otrdien, 1. septembrī, reģistrētas izmaiņas kosmētikas ražotāja AS "Madara Cosmetics" padomē, liecina "Lursoft" pieejamā informācija. Par "Madara Cosmetics" padomes priekšsēdētāju iecelta līdzšinējā vietniece Anna Ramata-Stunda, savukārt par padomes priekšsēdētājas vietnieci kļuvusi Liene Drāzniece, kura iepriekš bija padomes locekle.

Uzņēmuma padomi atstājusi līdzšinējā padomes locekle Anu Koskinena (Anu Pauliina Koskinen) un padomes priekšsēdētāja Zane Tamane.

Par "Madara Cosmetics" padomes locekli iecelts Edgars Pētersons, kurš reģistrēts kā patiesais labuma guvējs tādos uzņēmumos, kā SIA "Palma Studio", SIA "WKND" un SIA "Pattern". Jāpiebilst, ka izmaiņu procesā "Madara Cosmetics" padomes locekles amatu saglabājusi Anna Andersone, kura amatu uzņēmuma padomē ieņem kopš 2017. gada.

Gada pārskata dati rāda, ka "Madara Cosmetics" 2019. gadā apgrozījusi 11 miljonus eiro un pēc nodokļu nomaksas nopelnījusi 1,55 miljonus eiro. No uzņēmuma kopējā apgrozījuma 2,81 miljons eiro pērn veidojuši produkcijas pārdošanas ieņēmumi Latvijas tirgū, bet 5,54 miljonus eiro – Eiropas Savienības valstu tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!