Foto: Publicitātes foto

Latvijas Universitāte (LU) izsludinājusi atkārtotu izsoli īpašumam Burtnieku ielā 1, Teikā. Iepriekšējā izsole bija noslēgusies bez rezultāta.

Īpašums Burtnieku ielā 1 ir viens no lielākajiem īpašumiem, ko Universitāte līdz šim atsavinājusi. Izsolē iegūtie līdzekļi tiks novirzīti LU Akadēmiskā centra attīstībai. Izsole notiks no 2.novembra līdz 8.decembrim.

LU dienesta viesnīca Teikā, Burtnieku ielā 1, ir funkcionējoša dienesta viesnīca 5005 m2 platībā. Dienesta viesnīcā vairs nemitinās studenti un viesnīcas istabiņas tiek īstermiņā izīrētas nestudējošajiem.

Atkārtotās izsoles sākuma cena ir samazināta par 277 500 eiro un jaunā izsoles sākuma cena ir 1 500 000 eiro (299,7 eiro/m2), kopējā ēkas platība ir 5005 m2 un kopēja zemes platība 7094 m2.

Dienesta viesnīca Burtnieku ielā 1 ir viena no LU īpašumā esošajām dienesta viesnīcām, kas atbilstoši LU nekustamo īpašumu attīstības plānam tiek virzīta uz atsavināšanu. Citas īpašumā esošās dienesta viesnīcas LU plāno attīstīt, pakāpeniski uzlabojot to kvalitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!