Foto: Publicitātes foto

Eiropas mobilitātes platforma "Bolt" nākamgad plāno paplašināties un sniegt mikromobilitātes pakalpojumus vairāk nekā 100 pilsētās, informē uzņēmums.

Uzņēmums 2021. gadā piedāvās 130 000 elektrisko skrejriteņu un elektrisko velosipēdu. "Bolt" plāno ieguldīt vairāk nekā 100 miljonus eiro sava mikromobilitātes biznesa attīstīšanā, piedāvājot savus pēc pasūtījuma izgatavotos transportlīdzekļus.

Pēdējo mēnešu laikā "Bolt" ir strauji paplašinājies, piedāvājot mikromobilitātes pakalpojumus vēl 45 pilsētās 15 valstīs, tostarp Zviedrijā, Francijā un Portugālē.

"Bolt" reģionālais vadītājs Latvijā Kārlis Ķezberis piebilst, ka Latvijā šogad elektroskrejriteņi bija pieejami četrās pilsētās, bet nākamgad plānots turpināt paplašināties un sasniegt vēl vairāk iedzīvotāju.

"Kopumā šī skrejriteņu sezona vērtējama kā veiksmīga, tāpēc ceram sasniegt vēl labākus rezultātus 2021. gadā," viņš saka.

Šā gada sākumā "Bolt" prezentēja savu pirmo elektrisko skrejriteņu modeli, kas ir pilnībā izstrādāts un projektēts uzņēmumā. "Bolt" skrejriteņi ir modulāras konstrukcijas un līdz ar to arī ilgstpējīgi – pilnībā pārstrādājami, ar aptuveno kalpošanas ilgumu līdz pieciem gadiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!