Foto: Publicitātes foto

Ir uzsākta uzņēmuma "Latnet" pilnīga integrācija "Bite Latvija", kas tiks noslēgta 2021. gada 1. aprīlī. Noslēdzot integrācijas procesu, visus līdzšinējos "Latnet" pakalpojumus turpinās sniegt mobilo sakaru operatora "Bite Latvija" iepriekš izveidotais integrēto pakalpojumu koncepts "Bite OneIT", informē "Bite Latvija".

Mobilo sakaru operators "Bite Latvija" iegādājās uzņēmumu "Latnet" 2018. gadā, kas pērn ļāva izveidot integrēto IKT pakalpojumu konceptu "Bite OneIT". Uzņēmums norāda, ka "Latnet" pilnīga integrācija ir likumsakarīgs lēmums, domājot arī par pakalpojumu koncepta "Bite OneIT" darbību.

"Bite Latvija" vadītājs Kaspars Buls norāda, ka uzņēmuma "Latnet" pilnīga integrācija ir stratēģisks solis "Bite Latvija" attīstībā, tādējādi stiprinot savas pozīcijas tirgū kā pilnvērtīgam mobilo sakaru operatoram un IKT pakalpojumu sniedzējam. Viņš uzsver, ka jau ilgāku laiku ir notikusi virzība uz "Bites" un "Latnet" kompetenču saplūšanu un kāpināšanu, un piebilst, ka šajā ziņā nezaudēs "Latnet" ilggadējo pieredzi, zināšanas, ekspertīzi un "know-how".

Integrācijas process noslēgsies 2021. gada 1. aprīlī, un visus iepriekš "Latnet" sniegtos pakalpojumus turpinās nodrošināt "Bite OneIT". Tāpat visi "Latnet" darbinieki turpinās darba gaitas "Bite Latvija" struktūrā. Savukārt esošajiem "Latnet" klientiem pakalpojumu saņemšanā nekas nemainīsies

Integrācijas rezultātā "Bite OneIT" pārņems "Latnet" ieviesto integrētās vadības sistēmu un biznesa procesus, kas atbilst starptautisko standartu ISO 9001 : 2015, ISO 27001 : 2013 un ISO 14001:2015 prasībām, elektronisko sakaru un datu centru pakalpojumu darbības sfērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!