Foto: Publicitātes foto

Otrais "Burger King" restorāns Latvijā 21. janvārī durvis ver Vienības gatvē 113, Rīgā. Tam gan jāpiemērojas valstī Covid-19 izplatības dēļ noteiktajiem darbības ierobežojumiem, informē "Tallink Grupp".

Ņemot vērā to, ka visas Baltijas valstis joprojām saskaras ar Covid-19 pandēmijas izraisītajām sekām, burgeru cienītājiem tiek piedāvāts iegādāties "Burger King" ēdienus restorānā uz vietas līdzņemšanai vai arī pasūtīt tos uz mājām, izmantojot "Wolt" vai "Bolt" lietotnes. Tomēr, lai pastiprināti ievērotu epidemioloģiskās drošības noteikumus, "Burger King" mudina prioritāri izmantot ēdienu piegādes uz mājām iespējas.

"Tallink Grupp" mazumtirdzniecības biznesa attīstības Baltijā vadītāja Katre Kevaska informē: "Esam spējuši atvērt otro "Burger King" restorānu Latvijā, neskatoties uz ārkārtīgi sarežģīto laiku. Pirmais "Burger King" restorāns tika atklāts pagājušā gada novembrī."

Lai arī Vienības gatves restorānā vēl nav īstenotas visas ieplānotās ieceres, tas būs pirmais "Burger King" restorāns Baltijā ar izbūvētu auto kasi, ko plānots pabeigt 2021. gada pavasarī.

"Neskatoties uz pašreizējiem izaicinājumiem, mēs esam spējuši īstenot iecerēto saskaņā ar franšīzes ieviešanas Baltijā plānu," piebilst Kevaska.

2020. gadā Baltijas valstīs tika atvērti astoņi "Burger King" restorāni, no kuriem pieci darbojas Tallinā, viens Tartu, viens Viļņā un viens Rīgā.

Atklājot divus restorānus Latvijā, "Tallink Grupp", kā globālā zīmola franšīzes īpašnieks, Latvijā ir radījis līdz 100 jaunām darba vietām. Kopumā nākamo piecu gadu laikā visās Baltijas valstīs plānots izveidot vairāk nekā 40 "Burger King" restorānus ar aptuveni 800 jaunām darba vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!