Foto: Publicitātes foto

Nomainīts alus darītāja AS "Aldaris" padomes sastāvs, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

"Aldaris" padomes priekšsēdētāja amatā darbus sācis Lars Lehmans, padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā iecelts Jaspers Sabroe, savukārt padomes locekļa amatā iecelts Pāvels Erankevičs.

Iepriekš kompānijas padomē strādāja Aleksandros Karafilides, Anna Cecīlija Gunarsone Lundgrena un Maikls Haghfelts Ole.

Uzņēmumā skaidroja, ka izmaiņas padomē saistītas ar "Carlsberg" grupas strukturālajām pārmaiņām, kas stājās spēkā šogad 1.janvārī, kur svarīgākais strukturālo pārmaiņu mērķis bija līdzsvarot Eiropas reģionus pēc lieluma un uzņēmējdarbības vienību skaita. Līdz ar to Baltijas valstis, tostarp Latvija tika pievienota Centrālās un Austrumeiropas reģionam.

"Ņemot vērā, ka jaunizveidotais Centrālās un Austrumeiropas reģions ir lielāks, mainījās arī padomes sastāvs," piebilda uzņēmumā.

Jau vēstīts, ka 2019. gadā "Aldaris" strādāja ar 25,882 miljonu apgrozījumu, kas ir par 4,4% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga 2,8 reizes un sasniedza 3,303 miljonus eiro. Alus darītavas 2020. gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

"Aldaris" ir Dānijas alus ražotāja "Carlsberg" grupas uzņēmums, taču "Aldara" vienīgā īpašniece ir Zviedrijas "Carlsberg Sweden Holding 2". Kompānija "Aldaris" reģistrēta 1992. gadā, un tās pamatkapitāls ir 37,671 miljons eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!