Foto: Publicitātes foto

Pie iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" sācis darboties vienots pasūtījumu izsniegšanas punkts, kur apmeklētāji varēs saņemt iepriekš tiešsaistē iegādātas un apmaksātas preces no "Akropole" veikaliem.

Pasūtījumu izsniegšanas punkts darbosies ārpus "Akropoles" telpām, pie B ieejas.

Vienotais pasūtījumu izsniegšanas punkts izveidots, lai ierobežojumu ietvaros turpinātu apmeklētājiem nodrošināt attālināti iegādāto preču izsniegšanu, vienlaikus ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus un epidemioloģiskos drošības pasākumus –– tiks izvietotas uzlīmes par nepieciešamo distancēšanos, novietota iekārta roku dezinfekcijai, kā arī preču izsniegšanas procesu un epidemioloģisko drošības prasību ievērošanu kontrolēs pasūtījumu izsniegšanas punkta darbinieks, kurš pasūtījumu saņēmējiem varēs sniegt palīdzību neskaidrību gadījumā.

Lai saņemtu pasūtījumu vienotajā pasūtījumu izsniegšanas punktā, pasūtījuma apmaksa jāveic jau iepriekš. Ierodoties preču izsniegšanas punktā, individuāli telefoniski jāsazinās ar attiecīgo veikalu, paziņojot par savu ierašanos un nosaucot pasūtījuma numuru. Apmeklētāju ērtībai, pasūtījumu izsniegšanas punktā izvietoti informatīvi materiāli ar veikalu kontaktinformāciju un darba laiku.

Attālināti iegādāto preču izsniegšanu pie "Akropole" B ieejas nodrošinās 14 veikali –– "Nike", "Milani", "Samsung", "iDeal", "Euronics", "LMT", "Tele2", "Bite", "tet", "Baltic Data", "Psx.lvS", "Evelatus", "Douglas", "L'Occitane". Tuvākajās nedēļās esošo veikalu skaitu plānots papildināt.

Pasūtījuma izsniegšanas kārtību nosaka pats veikals, tāpēc pirms došanās uz vienoto pasūtījumu izsniegšanas punktu, apmeklētājiem jāsazinās ar konkrēto veikalu, lai precizētu pasūtījuma saņemšanas nosacījumus.

Preču izsniegšanas punktā katra veikala darba laiks var atšķirties.

Arī tirdzniecības centra "Spice" vadītāja Kadrija Pudova portālu "Delfi" informēja, ka kopā ar nomniekiem tiek meklēti risinājumi, kā saglabāt tirdzniecību esošo ierobežojumu ietvaros.

"Šobrīd tiek organizēta āra tirdzniecība un tiek ierīkoti preču saņemšanas punkti – "Spice" un "Spice Home" autostāvvietās. Jāatzīst, ka pieņemto lēmumu absurdums dzen veikalus izmisumā, jo mēs nevaram sniegt pragmatisku atbildi mūsu nomniekiem, kāpēc atrasties tirdzniecības centrā, kur ir plašas telpas, ierobežots apmeklētāju skaits, augstākās kvalitātes ventilācijas rekuperācijas sistēmas un visiem drošības noteikumiem pielāgota vide, ir epidemioloģiski nedroši," pauž Pudova.

"Jau vairākkārt esam ziņojuši, ka esam gatavi spert soļus drošas tirdzniecības vides nodrošināšanā un ar darbībām apliecināt savu gatavību pielāgoties mainīgajiem tirdzniecības ierobežojumiem un noteikumiem ne tikai šodien, bet arī ilgtermiņā. Visi tirdzniecības centri jau pandēmijas pirmajā vilnī spēja ievērot noteiktos un ieviestos ierobežojumus, bet tagad esam gatavi adaptēt vidi vēl vairāk, kas ļautu droši atsākt darbu mūsu tirgotājiem," viņa piebilst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!