Foto: LETA
Latvijas Tirgotāju savienības (LaTS) veikalu tīkls ir uzsācis tirdzniecību internetā un piedāvā arī piegādes uz mājām, ziņo tīkla pārstāvji.

No 10.maija pircējiem pieejams LaTS interneta veikals ar plašu pārtikas un saimniecības preču sortimentu, iecienītākajiem produktiem un īpašiem piedāvājumiem. Veikals nodrošina piegādi Rīgā, Pierīgā un Jūrmalā, kā arī iespēju pasūtījumu izņemt LaTS veikalos.

Tīkla pārstāvji norāda, ka pircēji varēs atbalstīt vietējos ražotājus un veikalniekus, ērti noformējot pirkumu e-veikalā. Iepirkšanās internetā ļauj nesteidzīgi izvēlēties nepieciešamās preces, efektīvāk plānot laiku un maltītes, ietaupīt braucienu uz veikalu un samazināt kontaktu ar cilvēkiem, kas šobrīd ir viena no pasaules prioritātēm.

"Mūsu veikalu tīkls ir "lietussargs" simtiem vietējo uzņēmēju, un mēs strādājam pie tā, lai kļūtu modernāki, saglabājot latviešu vērtības un tradīcijas. Esam gandarīti, ka tagad mūsu klientiem esam vēl tuvāki un ērtāk pieejami, piedāvājot iegādāties plašo un atšķirīgo sortimentu internetā. Turpinām strādāt pie jaunu pilsētu iekļaušanas piegādes teritorijās, lai ikdienas preču pasūtīšana internetā un droša iepirkšanās būtu pieejama arī reģionu iedzīvotājiem," stāsta Latvijas Tirgotāju savienības priekšsēdētājs Raimonds Okmanis.

Latvijas Tirgotāju savienība jau četrpadsmito gadu apvieno mazos un vidējos Latvijas pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumus, lai palielinātu konkurētspēju vietējā tirgū, samazinātu to izmaksas un veiktu kopīgas mārketinga aktivitātes. 14 gadu laikā LaTS ir izaudzis par, kā apgalvo uzņēmuma pārstāvji, plašāko veikalu tīklu Latvijā, apvienojot 270 uzņēmumus ar vairāk nekā 700 tirdzniecības vietām. Galvenie darbības virzieni ir pārtikas un saimniecības preču veikali, ēdnīcas, konditorejas un kafejnīcas, ziedu un citi specializētie veikali, kā arī degvielas uzpildes stacijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!