Foto: Publicitātes foto

Biroju kompleksā “Business Garden Rīga” durvis vēris 600 m2 plašais restorāns “Brunch Garden", informē

Investīciju apmēru uzņēmums neatklāj.

Restorāna piedāvājumā apvienota klasiskā un "street food" virtuve.

"Restorāns "Brunch Garden" viesiem piedāvājam daudzveidīgu ēdienu klāstu, pasniedzot to gan no ēdienkartes, gan iepriekš sagatavotos dienas piedāvājumos. Savukārt "Chef Special" ēdieni, līdzīgi kā klasiskajos restorānos, tiks pagatavoti katram individuāli," stāsta restorāna attīstītājs un interjera risinājumu autors Oskars Skara.

Restorāna koncepts balstīts idejā par zaļu dārzu, un interjera iekārtojumā izmantoti dzīvi telpaugi un koki. dzīvajiem telpaugiem un pat kokiem, tiek nojauktas robežas starp interjeru un ārtelpu. Restorānā ir arī dzīvo augu siena – gandrīz 20 m garumā sienas ir pilnībā nosegtas ar dažādiem augiem, kopējai zaļās sienas platībai sasniedzot vairāk nekā 45 m2.

Pagaidām restorāns strādā darbdienās, taču ar laiku restorāns apmeklētājiem būs pieejams arī brīvdienās, tādēļ ir padomāts arī par bērniem, iekārtojot speciālu zonu, kas paredzēta bērnu attīstošām nodarbēm un radošo darbnīcu norisei. Tāpat jauniešu izklaidei būs pieejama "PlayStation" spēļu konsole.

Restorāns "Brunch Garden" atrodas biroju kompleksa "Business Garden Rīga" pirmajā stāvā, Malduguņu ielā 2. Tas ir viens no diviem "Brunch Garden" restorāniem Rīgā.

"Business Garden Rīga" biroju komplekss atrodas Pārdaugavā, blakus Kārļa Ulmaņa gatves un Lielirbes ielas krustojumam, un ir veidots pēc attīstītāja "Vastint" koncepta. Latvijā "Business Garden" biroju komplekss tiek attīstīts trīs kārtās – pirmajā kārtā tapušas divas biroju ēkas ar vairāk nekā 14 000 m2 iznomājamo platību, pazemes un virszemes autostāvvietām, mobilitātes punktu un velo novietnēm. "Business Garden Rīga" vidū atrodas dārzs ar saglabātiem 67 vēsturiskiem kokiem, sporta aktivitāšu zonām un atpūtas vietām. Biroju komplekss kopumā piedāvās vairāk nekā 70 000 m2 biroju telpu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!