Foto: DELFI
Interneta veikals "Xnet.lv" ir pārcēlis savu preču sortimentu un aktivitātes uz "220.lv" platformu, informē uzņēmums.

"Xnet.lv" pārcelšana uz jaunu platformu ir stratēģisks solis pēc "Pigu.lt" un "Habby Hall" grupu apvienošanās. Grupa, kas darbojas ar jauno nosaukumu "PHH Group" un kura pārvalda e-veikalus "Pigu.lt" Lietuvā, "Kaup24.ee" un "Hansapost.ee" Igaunijā, "220.lv" un "Xnet.lv" Latvijā un "Hobbyhall.fi" Somijā, izstrādā vienotu e-komercijas grupas stratēģiju, paplašina un optimizē aktivitātes.

"220.lv" Marketplace pārdošanas vadītājs Kārlis Ozols norāda, ka preču garantijas un visas citas pārdevēja saistības paliek spēkā. Šobrīd "Xnet.lv" preces var iegādāties gan "Xnet.lv", gan "220.lv".

"Xnet.lv" pircēju vidū populārākās preču kategorijas ir elektronika, sadzīves tehnika, virtuves un sadzīves piederumi, mēbeles, dārza preces un instrumenti, kosmētika, sporta inventārs un preces bērniem. Šī gada pirmajā pusē "Xnet.lv" pārdeva 133 000 preču, veikala apgrozījumam šī gada pirmajos sešos mēnešos veidojot gandrīz septiņus miljonus eiro. Tajā pašā laika posmā "220.lv" pārdeva 962 000 preču un apgrozījums veidoja gandrīz 26 miljonus eiro.

Jau vēstīts, ka šā gada jūnijā privātā kapitāla investori "Mid Europa Partners" pabeidza "Pigu" un "Hobby Hall Group OÜ" (HHG) akciju iegādes procesu. Apvienojot e-tirdzniecības uzņēmumus četrās valstīs: "Pigu.lt" Lietuvā, "Kaup24.ee" un "Hansapost.ee" Igaunijā, "220.lv" un "Xnet.lv" Latvijā un "Hobbyhall.fi" Somijā, tika izveidota kontrolakciju sabiedrība – "PHH Group". Pašlaik "PHH Group" pārvalda e-tirdzniecības platformas, kur kopumā tirgo vairāk nekā 3500 pārdevēju ar vairāk nekā diviem miljoniem preču un pircēji apmeklē vairāk nekā 145 miljonus reižu gadā. Plānots, ka "PHH Group" pārvaldīto e-platformu pārdevēju skaits sasniegs aptuveni 10 000.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!