Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Andrejs Ždans ir gaļas pārstrādes uzņēmuma "Forevers" īpašnieks un vadītājs.

"Pārtikas ražošana ir mans hobijs un darbs, kas manai dzīvei piešķir nozīmi un lieko svaru," sarunā ar "Delfi Bizness" smaidot saka Andrejs Ždans.

Vienlaikus viņš jau citā toņkārtā akcentē, ka izmaksu pieaugums, ko nesuši nozīmīgākie ražošanas izmaksas veidojošie faktori, tādi kā energoresursu un darbaspēka izmaksu kāpums, ir radījis un radīs papildu izaicinājumus izaugsmei un efektīvas uzņēmējdarbības nodrošināšanai ražošanas sektorā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!