Foto: EPA/Scanpix/LETA
Pasākuma organizators apturējis biļešu tirdzniecību uz Ukrainā dzimušā krievu baletdejotāja Sergeja Poluņina šā gada 3. oktobrī Rīgā paredzēto izrādi "Rasputins", portālam "Delfi" apliecināja SIA "Biļešu serviss" valdes locekle Līga Rubine.

"Biļešu servisa" mājaslapā organizatoru ievietotajā paziņojumā teikts, ka "pašreizējās politiskās situācijas dēļ biļešu tirdzniecība uz pasākumu ir apturēta līdz turpmākam paziņojumam".

Pasākuma organizators lūdz būt saprotošiem un gaidīt jaunu informāciju.

Tiek arī lūgts sekot līdzi informācijai pasākuma lapā, bet aktuālie paziņojumi biļešu pircējiem tiks nosūtīti uz pirkuma laikā reģistrēto e-pasta adresi.

Visi ar biļešu īpašniekiem saistītie jautājumi tiek solīti atrisināt pēc informācijas precizēšanas.

Pasākumu Rīgā, Tallinā un Viļņā rīkoja Čehijas kompānija "Art Partner CZ".

Dārgākās biļešu cenas uz izrādi Rīgā sasniedza 219 eiro. Kā novēroja portāls "Delfi", pašreiz no sienas Rīgā, Tallinas un Brīvības ielu krustojumā pazudusi reklāma, kurā tika reklamēta šī izrāde.

Rīgas pilsētas būvvaldē portālam "Delfi" norādīja, ka sienas reklāma Tallinas un Brīvības ielas krustojumā pašvaldībā nebija saskaņota, tādēļ faktiski uzskatāma par nelikumīgu.

Šobrīd nav iespējams nopirkt biļetes arī uz 1. oktobrī paredzēto Poluņina izrādi Viļņā un uz 5. oktobrī paredzēto izrādi Tallinā.

Ukrainā dzimušais un Krievijā dzimušais baletdejotājs iepriekš vairākkārt paudis atbalstu Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam. Poluņinam uz krūtīm arī ir tetovējums ar Putina seju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!