Foto: Publicitātes foto
Tirdzniecības centru "Galerija Centrs" turpmāk vadīs Sanita Krīgere (fotogrāfijā), šajā amatā aizstājot līdzšinējo centra vadītāju Ivetu Priedīti.

"Galerija Centrs" ir viens no nozīmīgākajiem īpašumiem "Baltic Horizon Fund" portfelī, kura vērtība šobrīd ir 67,4 miljoni eiro. Tajā izvietoti vairāk nekā simts dažādi veikali.

Krīgere savas karjeras laikā, strādājot par uzņēmuma "MOS" veikalu tīkla vadītāju, ir palīdzējusi attīstīt populārus modes zīmolus Latvijas tirgū, to vidū "Karen Millen", "Oasis", "Mango", "Promod" un "Esprit". 2015. gadā viņa pievienojās "CBRE Baltics" komandai, kļūstot par tirdzniecības centra "Galleria Riga" vadītāju, bet vēlāk darbojās "Rīga Plaza" nomas sektora vadībā.

Runājot par nākamajiem darbiem, tirdzniecības centra jaunā vadītāja saka, ka ir labi iepazinusies ar "Galerija Centrs" darbību, un viņai ir skaidri mērķi, kurus kopā ar komandu plāno sasniegt. "CBRE Baltics" par tirdzniecības centra "Galerija Centrs" īpašuma pārvaldību un grāmatvedības uzskaiti rūpējas kopš pagājušā gada septembra, kas palīdzējis analizēt centra darbību un vajadzības.

"Mūsu plānos paredzēta konsekventa tirdzniecības centra atjaunošana, palīdzot tam pielāgoties pēcpandēmijas laikam un Rīgas pilsētas centra nepārtrauktai mainībai, tam kļūstot aizvien draudzīgākam Rīgas iedzīvotājiem un viesiem," saka Krīgere.

Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centra "Galerija Centrs" līdzšinējā vadītāja Iveta Priedīte, nododot darbus un uzsākot jaunu karjeras posmu, uzsver, ka vairāk nekā gadu ilgā "Galerija Centrs" vadības pieredze ir atmiņā paliekoša un nozīmīga. "Pandēmija nesa daudz izaicinājumu, kuriem gatavu risinājumu nebija nevienam. Mums bija operatīvi jāreaģē un kopā ar komandu viss jārada pašiem. Lai arī nebija viegli, domāju, ka daudz kas izdevās, un tirdzniecības centrs ir sagatavots nākamajam attīstības posmam," saka Priedīte.

"CBRE Baltics" izpilddirektore Santa Rozenkopfa jaunās vadītājas atnākšanu uzskata par nākamo soli tirdzniecības centra darbībā un attīstībā. Lai tirdzniecības centru atjauninātu un padarītu apmeklētājiem pievilcīgāku, ir paredzētas būtiskas investīcijas.

Neskaitot tirdzniecības centru "Galerija Centrs", "Baltic Horizon Fund" īpašuma portfelī ir vēl 14 komerciāli nekustamā īpašuma objekti Baltijas valstu galvaspilsētās, kuru kopējā iznomājamā platība ir 153 tūkstoši kvadrātmetru. Fonda pārvaldītā īpašuma portfeļa vērtība pārsniedz 355 miljonus eiro.

"Baltic Horizon Fund" ir slēgta tipa ieguldījumu fonds, kuru pārvalda alternatīvo ieguldījumu pārvaldes uzņēmums "Northern Horizon Capital". Fonds ir iekļauts fondu biržas "Nasdaq Tallinn" un "Nasdaq Stockholm" sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!