Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Raimonds Bērziņš mobilitātes pakalpojumu un ēdiena piegādes uzņēmumā "Bolt" strādā vairāk nekā piecus gadus un šobrīd kļuvis par "Bolt" reģionālo vadītāju Latvijā.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Apmēram pirms astoņiem gadiem "Bolt", tajā laikā ar nosaukumu "Taxify", ienāca Latvijas tirgū. Igauņu jaunuzņēmumam tajā brīdī bija aptuveni 30 darbinieku, Latvijā vien trīs līdz četri. Raimonds Bērziņš bija viens no viņiem.

Darbam cilvēks velta lielu daļu no savas dzīves. Kāpēc strādājat tieši šajā jomā?

Jaunuzņēmumi sāka kļūt populāri, un tajā brīdī vēlējos mainīt savu karjeras virzienu, iepriekš strādāju viesnīcu biznesā. "Bolt" ir ļoti strauja darba vide. Atnākot uz darbu, ieplānoju darīt vienu, bet situācija var mainīties tik strauji, ka dienas plāni jāpārskata vairākas reizes. Manā darbā nav rutīnas – katra diena ir pilnīgi atšķirīga, nav divu vienādu darbadienu.

Atslēgas vārdi "elastība" un "brīvība" ir pamatā – iespēja visu laiku būt sev priekšniekam, pašam plānot savu laiku un rezultātu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!