Foto: Publicitātes foto

Šā gada vasarā, noslēdzoties pašreizējās valdes pilnvaru termiņam, pie valsts akciju sabiedrības (VAS) "Latvijas Pasts" "stūres" sēdīsies gan jaunais valdes priekšsēdētājs, gan četri jaunie valdes locekļi, kuru uzdevums būs īstenot uzņēmuma padomes izstrādāto stratēģiju, kas paredz būtiskas izmaiņas un jaunus attīstības virzienus.

"Latvijas Pasta" padomes priekšsēdētājs Raimonds Dūda intervijā "Delfi Bizness" stāsta, ka uzņēmumā plānots attīstīt jaunu pieeju organizācijas pārvaldībā, veicināt darbiniekus iesaistošu kultūru, ieviest jaunus un inovatīvus pakalpojumus, kā arī uzsver, ka tehnoloģiju un eksportspējas izaugsme būs galvenie uzņēmuma attīstības virzītāji.

Viņš arī atklāj, kā uzņēmums risinās pašreizējo darbaroku trūkumu un spēs celt algas strādājošajiem, kā arī uzsver, ka pasta nodaļas nākotnē gaida lielas pārvērtības.

"Latvijas Pasta" nākotnes plānos ietilpst arī atvērtās infrastruktūras attīstības projekti pasta un sūtījumu pakalpojumu jomā, kā arī tiek apsvērta alternatīvu finansējuma avotu piesaiste ilgtspējas projektu realizācijai.

Krievijas karadarbība Ukrainā ir būtiski mainījusi situāciju pasaulē, kas uzņēmumam licis īpaši pievērsties eksporta tirgu diversifikācijai loģistikas un tranzīta biznesa segmentā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!