Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties gada siltākajai sezonai un pieaugot iedzīvotāju interesei par koplietošanas automašīnām, uzņēmums "CityBee" lemšanas privilēģiju, kurā pilsētā turpmāk būs pieejami uzņēmuma pakalpojumi, nodod sabiedrības rokās. Līdz 15. maijam lietotāji var sniegt savu atbalstu vienai no trim pilsētām – Ventspilij, Ogrei vai Valmierai.

Lai sniegtu savu atbalstu, nepieciešams lejuplādēt "CityBee" aplikāciju un veikt bezmaksas reģistrāciju, atrodoties kādā no šīm pilsētām – Valmierā, Ogrē vai Ventspilī.

"Arvien vairāk redzam, ka iedzīvotāji Latvijā izmanto iespēju braukt ar koplietošanas automašīnām, turklāt katru dienu pieaug arī interese no pašvaldību puses. Pēc pieejamajiem datiem redzam, ka "CityBee" automašīnas regulāri ir kustībā mūsu reģionālajos punktos, piemēram, Liepājā, Siguldā un citās vietās, turklāt tās regulāri ceļo pa visu Latviju – tostarp vietās, kurās mūsu pakalpojumi vēl nav pieejami. Ņemot vērā, ka "CityBee" autoparks drīzumā pārsniegs 800 mašīnas, šis ir piemērots brīdis, lai paplašinātos vēl vienā pilsētā, turklāt pēc pirmajiem balsošanas rezultātiem redzam, ka "CityBee" koplietošanas automašīnas savā pilsētā visvairāk vēlas redzēt ogrēnieši. Lai arī mēs labprāt piedāvātu savus pakalpojumus visās trīs pilsētās, par kurām aicinām balsot, teritoriālo pārklājumu attīstām pakāpeniski, izvērtējot klientu vajadzības," stāsta,"CityBee Latvija" vadītājs Kristofs Hegedess (Kristof Hegedues).

Balsošanas rezultāti tiks paziņoti 16. maijā.

Pieaugot iedzīvotāju interesei, "CityBee" šogad paplašinājis teritoriālo pārklājumu Latvijā, un kompānijas koplietošanas automašīnas pieejamas sešās Latvijas pilsētās – Rīgā, Siguldā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā un Olainē.

"CityBee" pagājušajā gadā dubultoja autoparku, palielinot to par 400 jauniem transportlīdzekļiem, un tika veikti vairāk nekā 800 000 braucienu. "CityBee" nomā ir pieejamas "BMW X1", "BMW 118i", "Citroën C3", "Toyota RAV4", "Toyota Yaris Cross", "Renault Master", "Toyota Corolla", "Fiat Ducato", "Volkswagen Golf", "Volkswagen T-Roc", "Volkswagen T-Cross", "Nissan Juke", "Peugeot 2008", "Volkswagen Crafter" automašīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!