Foto: Publicitātes attēli
Šomēnes biroju kompleksā "Business Garden Rīga" atvērts jauns restorānu zīmola "Hercogs" konceptu "Hercogs Garden Taste Lab", kas ir divu latviešu ģimeņu Rūmīšu un Tālbergu lolojums.

"Uzskatu, ka visi darbi vienmēr ir jādara no sirds tad tie tiek sadzirdēti, izskan plašāk un tālāk. Šis ir arī jaunās vietas motīvs tā ir labo garšu un sajūtu oāze, kur dzimst emocijas. Esam sirsnīgi, patiesi un vienkārši cilvēki, kas, liekot lietā savu lielo profesionālo pieredzi, ar prieku un gandarījumu rada svētku sajūtu cilvēkiem ikdienā un īpašos brīžos," stāsta restorāna "Hercogs Garden Taste Lab" saimniece Iveta Tālberga, kura tajā saimnieko kopā ar vīru Alvi Tālbergu.

"Restorāns lepojas ar dzīvo augu sienu 45 m2 platībā. Telpaugi un pat koki restorānā nojauc robežas starp iekštelpu un ārtelpu" norāda Tālbergu ģimene.

"Vienmēr esmu bijis pārliecināts, ka restorānam ir jānodrošina ne vien izcilas garšas pieredze katram apmeklētājam, bet jārada arī estētiski baudāma vide, kuru "Hercogs Garden Taste Lab" piedāvā," stāsta viens no restorāna "Hercogs Garden Taste Lab" līdzīpašniekiem, šefpavārs Andris Rūmītis.

Rūmītis arī izceļ "Hercogs Garden Taste Lab" restorānā plānoto sadarbību ar fitnesa treneri un veselīga dzīvesveida vēstnesi Paulu Freimani, piedāvājot viņas īpaši izstrādātus sabalansētu maltīšu komplektus. Jau tagad seši šādi maltīšu komplekti ir pieejami restorānā "Hercogs", ietverot arī veģetāras versijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!