"Esmu novērojis, ka sabiedrībā valda uzskats, ka Latvijā nav iespējams labi nopelnīt. Taču tā gluži nav. Arī Latvijā ir iespējams strauji celt ienākumus un pelnīt labi – to tikai ir jāmāk izdarīt." Tā saka uzņēmējs un personīgo finanšu treneris Valters Vestmanis.

Mēs esam pieraduši saņemt atalgojumu par padarīto darbu. Jo vairāk izdari, jo vairāk samaksā. Ja izdari mazāk – samaksā mazāk. Ļoti pragmatiski skatoties, varam teikt, ka darbam veltītais laiks burtiski pārvēršas naudā.

Tas ir viens veids, kā skatīties uz darba un algas attiecībām. Taču tas ir ļoti ierobežojošs, jo tas nosaka, ka laiks nosaka griestus tam, cik daudz varam nopelnīt.

"Man ļoti paveicās, ka salīdzinoši agri savā karjerā sapratu vienu lietu – lielas algas maksā nevis par padarīto darbu, bet par vērtību, ko tu spēj atnest uzņēmumam. Jo lielāku vērtību atnes, jo vairāk naudu vari prasīt".

Šajā video Valters dalās ar 9 atziņām, kas viņam palīdzējušas strauji celt savus ienākumus Latvijas darba tirgū.

Šo video piedāvā programma "Neatkarīgais investors" sadarbībā ar "Delfi Bizness". Turpmak ik nedēļu gaidi jaunu video par to, kā efektīvi krāt un ieguldīt,dzīvojot Latvijā. Seko mūsu jaunumiem "Delfi" portālā un pieseko "YouTube" kanālam "Finansiālā Neatkarība".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!