Foto: Publicitātes attēli

Septembra beigās noslēdzās "Rail Baltica" kopuzņēmuma "RB Rail" izsludinātais atklātais konkurss par "Rail Baltica" globālā projekta personāla atlases pakalpojumiem Baltijas valstīs. Plānots, ka tuvāko divu gadu laikā tiks piesaistīti vairāk nekā 50 dažāda līmeņa vadītāji, dzelzceļa un infrastruktūras plānošanas un būvniecības eksperti.

Konkursa rezultātā personāla atlases pakalpojumi Baltijā ir uzticēti kopuzņēmumam, kurā apvienojušies: Latvijas personāla atlases kompānija SIA "Astral Executive Search", Lietuvas – UAB "Vacatio", Igaunijas – OÜ "Ramato Vara".

"Projektam ieejot nākamajā īstenošanas fāzē, kad notiek darbs pie projektēšanas darbu pakāpeniskas pabeigšanas, uzsākti lielapjoma būvniecības darbi visā Baltijā, kā arī tiek izstrādātas ātrgaitas dzelzceļa elektrifikācijas, kontroles, vadības un signalizācijas sistēmas, mums ir svarīgi piesaistīt kandidātus ar atbilstošu pieredzi šo prioritāšu veiksmīgai īstenošanai," norāda Vija Vītola, "RB Rail" personāla vadības un administrācijas departamenta vadītāja.

"Rail Baltica" personāla atlasē Baltijas valstīs tiks piesaistīti vadītāji un eksperti dažādos amata līmeņos – jaunākā līmeņa amatos ar pieredzi 1-5 gadi, vidējā līmeņa amatos ar pieredzi 5-10 gadi un augstākā līmeņa amatos ar pieredzi 10+ gadi. Amatu kategorijas ir ļoti dažādas, sākot no projektu vadītājiem, plānotājiem un administratīvo funkciju profesionāļiem līdz dzelzceļa infrastruktūru inženieriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!