Foto: Publicitātes attēli

Tirdzniecības centra "Olimpia" īpašnieks "Grinvest" vienojies ar "Swedbank" par 17,5 miljonu eiro finansējumu tirdzniecības centra saistību refinansēšanai un arī pārbūvei, informē bankas pārstāvji.

"Grinvest" šo tirdzniecības centru iegādājās 2020. gada beigās un uzreiz sāka pakāpenisku tā pārveidi un renovāciju. Centra augšstāvā līdz šī gada beigām tiks piedāvāti vairāki sporta preču zīmolu veikali: "Nike", "Adidas", "Puma", "Skechers", "Sportland", "Trespass", "Latswim".

2023. gada sākumā pirmajā stāvā tiks veikta pamatīga renovācija, paplašinot "Sports Direct" veikalu Baltijā, pilnībā renovējot "Rimi" lielveikalu, atverot Rīgā pirmo "Tradehouse" veikalu. Renovācijā un remontdarbos vien plānots ieguldīt teju 6 miljonus eiro.

"Lēmums iegādāties šo tirdzniecības centru tika pieņemts pandēmijas pašā smagākajā laikā, un daudzi biznesa plānā paredzētie pasākumi bija jāīsteno lielas nenoteiktības apstākļos. Tomēr nu jau esam pārliecināti par tirdzniecības centra piedāvājumu rīdziniekiem. Tāpēc esam gandarīti, ka ar "Swedbank" finansējuma palīdzību varēsim paātrināt centra pārbūvi un realizēt visus paredzētos renovācijas pasākumus jau līdz 2023. gada vidum," saka "Grinvest" partneris Antans Danis (Antanas Danys).

"Grinvest" ir 2015. gadā dibināta privāta ieguldījumu sabiedrība, kura darbojas galvenokārt privātā nekustamā īpašuma un privātā kapitāla ieguldījumu jomā Baltijā. 2020. gada rudenī "Grinvest" iegādājās "Olimpia", kā arī "SEB bankas" šībrīža centrālo ēku Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!