Foto: Shutterstock

Kvalitatīvu un piemērotu dāvanu atrašana ģimenei, draugiem un kolēģiem prasa izdomu un daudz laika. Ja laika trūkst un idejas apsīkušas, nereti, neatrodot īsto un vienīgo dāvanu, pēdējā brīdī paņemam kaut ko tuvākajā veikalā, lai formāli būtu izpildījuši svētku pienākumus.

Taču, dāvinot atbildīgi, mūsu spēkos ir darīt labu – ne tikai radot patiesu prieku dāvanas saņēmējam, bet izvēloties dāvanas ar pievienoto vērtību.

Taču, dāvinot atbildīgi, mūsu spēkos ir darīt labu – ne tikai radot patiesu prieku dāvanas saņēmējam, bet izvēloties dāvanas ar pievienoto vērtību.

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija, kas apvieno sociālās uzņēmējdarbības veicējus un entuziastus, ir sagatavojusi dāvanu piedāvājumu, kuras radījuši sociālie uzņēmumi, sociālās uzņēmējdarbības atbalsta organizācijas un NVO

Turklāt šīs dāvanas ir ērti pasūtāmas internetā, un ne tikai Ziemassvētku laikā.

Iegādājoties sociālo uzņēmēju sarūpētas dāvanas, var iepriecināt saņēmēju ar praktiskām lietām un vērtīgām pieredzēm un vienlaikus atbalstīt organizācijas un uzņēmumus, kas ik dienu strādā, lai risinātu sociālās problēmas Latvijā.

Sociālie uzņēmumi ir tie, kuri vienlaikus sniedz gan pienesumu ekonomikai, gan rada labvēlīgu un nozīmīgu sociālo ietekmi, nodarbinot mērķa grupas vai uzlabojot dzīves kvalitāti sabiedrības grupām, kuru dzīvi ietekmē sabiedrībai būtiskas problēmas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!