Foto: Publicitātes attēli

KIA, "Peugeot" un "Cadillac" marku automašīnu tirgotājs SIA "Forum Auto" 2022. gadā pārdevis 1178 jaunas un 425 lietotas automašīnas.

Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 28,54 milj. eiro, kas ir par 12,67% mazāk nekā gadu iepriekš. Vienlaikus tā peļņa palielinājusies, sasniedzot 448,25 tūkst. eiro pēc nodokļu nomaksas (292,02 tūkst. eiro – 2021. gadā), izriet no "Lursoft" Klientu portfeļa datiem.

"Pievērsta lielāka uzmanība pārdošanas izmaksām un peļņai, kā arī servisa kvalitātes kontrolei un ieņēmumu pozīcijām. Efektīvi tika plānotas mārketinga aktivitātes un izdevumi," norāda SIA "Forum Auto". Ņemot vērā, ka Covid-19 pandēmijas ietekmē tika būtiski ietekmēta automašīnu savlaicīga piegāde klientiem, uzņēmums tam, kā arī klientu apmierinātības rezultātiem pievērsa lielu uzmanību.

SIA "Forum Auto" pārdošanas apjoma pieaugumu šogad prognozē, pamatojoties uz veiktajām investīcijām, attīstību un jaunu pārstāvēto marku modeļu parādīšanos pārdošanā, kā arī KIA un "Peugeot" modeļu atbilstību jaunajām CO2 izmešu tendencēm un aizvien pieaugošo popularitāti tirgū. Sakarā ar intensīvu jaunu modeļu nonākšanu tirdzniecībā, SIA "Forum Auto" plāno, ka tā pārstāvēto marku automašīnu tirgus daļa pieaugs līdz 2% no kopējā jauno automašīnu tirgus Latvijā.

Jānorāda, ka pērn uzņēmums uzvarējis trīs publisko iepirkumu konkursos par automašīnu piegādi un servisa pakalpojumu nodrošināšanu.

"Lursoft" dati rāda, ka igauņu "TKM Auto" OU piederošais SIA "Forum Auto" pērn nodarbināja 56 darbiniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!