Foto: Shutterstock

"SEB banka" piešķīrusi aizdevumu 580 000 eiro apmērā profesionāla sporta aprīkojuma vairumtirdzniecības uzņēmumam SIA "G Kolizejs" nekustamā īpašuma iegādei Rīgā, Ezermalas ielā, "Delfi Bizness" informēja bankā.

Piešķirtais finansējums tiks izmantots plašāku noliktavas telpu un ekspozīcijas zāles izbūvei klientiem ērtākā lokācijā, tādējādi paplašinot savu darbību un attīstot arī privātpersonu apkalpošanu.

SIA “G Kolizejs” pārstāv profesionālo sporta un fitnesa preču piegādātāju "Gfitness". Uzņēmums "SEB bankas" Izaugsmes programmas ietvaros izstrādājis biznesa attīstības plānu, paredzot paplašināt "Gfitness" klientu loku, apkalpojot ne tikai korporatīvos, bet, izmantojot uzņēmuma otru zīmolu "fitnesaveikals.lv", – arī privātos klientus. Lai to sekmīgi īstenotu, uzņēmums izmantojis "SEB bankas" sniegto aizdevumu nekustamā īpašuma iegādei Rīgā, Ezermalas ielā 6, kas ietver zemi 4700 kvadrātmetru platībā un telpas 3000 kvadrātmetru platībā.

“"SEB bankas" Izaugsmes programma bija kā atspēriens uzņēmuma attīstības plāna izstrādei, lai paplašinātu savu darbību un uzsāktu apkalpot arī privātpersonas. Savukārt "SEB bankas" piešķirtais finansējums jau ir praktisks atbalsts mūsu stratēģisko mērķu īstenošanai,” stāsta SIA “G Kolizejs” vadītājs un Latvijas Veselības un Fitnesa asociācijas dibinātājs Gints Kuzņecovs.

Jaunās telpas tiks izmantotas plašākas ekspozīcijas zāles un noliktavas telpu izveidei klientiem ērti pieejamā lokācijā, sniedzot iespēju saņemt profesionāļu konsultācijas, izmēģināt sporta ekipējumu, kā arī izstrādāt savu mājas sporta zāles projektu.

SIA “G Kolizejs” Latvijā darbojas kopš 1999. gada un pārstāv vairāk kā 60 pasaulē populārus fitnesa zīmolus. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Kuzņecovs. Kompānijas apgrozījums 2020. gadā bija 2,624 miljoni eiro, bet peļņa sasniedza 81 674 eiro, liecina "Lursoft" informācija. Dati par 2021. gadu vēl nav iesniegti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!