Foto: Publicitātes foto

Eiropas personāla un algu aprēķinu risinājumu un pakalpojumu sniedzēja "Zalaris" galvenais Baltijas valstu birojs un gandrīz divsimt darbinieku šoruden pārcelsies uz jauno biznesa centru "Novira Plaza" Rīgas centrā, "Delfi Bizness" informēja "Novira Plaza" pārstāvji.

"Zalaris" nomās telpas 750 kvadrātmetru platībā, kā arī gandrīz 100 kvadrātmetrus plašu terasi.

"Jaunā biroja izvēlē viens no svarīgākajiem aspektiem noteikti bija atrašanās vieta. Mums ir ļoti svarīgi, lai komanda un partneri var ērti sasniegt biroju ar vienu transportlīdzekli, bez pārsēšanās. Nav neviena cita projekta, kas labāk atbilstu šim mērķim un kura atrašanās vieta sakrīt ar centrālu transporta mezglu," stāsta "Zalaris" vadītāja Baltijas valstīs Ingrīda Štālberga.

Rīgas centrā šobrīd aktīvi noris projekta "Novira Plaza" būvniecības darbi, kas izmaksās 55 miljonus eiro un plānots pabeigt šā gada oktobrī. "Novira Plaza" atradīsies starp Satekles, Marijas un Elizabetes ielām.

"Mums bija nozīmīgi, ka ēkas mūsdienīgie tehniskie risinājumi spēj nodrošināt tik ļoti būtisko gaisa kvalitāti, kā arī sniedz pārliecību par telpu energoefektivitāti un ilgtspēju. Tāpat varu teikt, ka autostāvvietu pieejamība vienmēr bijis nozīmīgs aspekts, tomēr varam novērot, ka cilvēku paradumi ir mainījušies. Izvēloties šādu centrālu biroju, mēs ticam, ka daudz lielākā mērā varētu tikt dota priekšroka sabiedriskajam transportam, velosipēdiem vai pat pastaigai, ja dzīvesvieta atrodas centra rajonā. Patiesībā šī biroja izvēle rosina mūs domāt un dzīvot zaļāk," komentē Štālberga.

"Zalaris" Latvijā darbojas kopš 2007. gada, un šobrīd Latvijas komandā ir jau 170 cilvēku.

Būvniecības projektu attīsta "Novira Capital", kas reģistrēts 2019. gadā. Kā liecina "Lursoft" informācija, kompānijas vienīgā īpašniece ir Igaunijas "Novira Capital". Igaunijas "Novira Capital" pēdējo gadu laikā ir izstrādājusi vairākus jaunus projektus, tostarp četras biroju ēkas Tallinas centrā un vairāk nekā 300 dzīvokļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!