Foto: Imago/Scanpix/LETA
Apģērbu mazumtirgotājs SIA "Peek&Cloppenburg" šā gada 3. ceturksnī plāno jauna veikala atvēršanu Rīgā, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

2022. gadā uzņēmums palielinājis apgrozījumu līdz 9,6 miljoniem eiro, gadu noslēdzot ar 750,83 tūkstošu eiro peļņu pēc nodokļu nomaksas. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tirgotāja apgrozījums palielinājies par 63,24%. "Lursoft" Multi atskaites dati rāda, ka pēc tam, kad pandēmijas ierobežojumu ietekmē tirgotāja apgrozījums 2020. un 2021. gadā saruka, pērn tas sasniedza jaunu rekordu.

2022. gadā SIA "Peek&Cloppenburg" pārdošanā piedāvāja vairākus jaunus zīmolus, veica mārketinga aktivitātes un uzlaboja klientu apkalpošanas kvalitāti, tādējādi arī piesaistot jaunus klientus.

Balstoties uz SIA "Peek&Cloppenburg" attīstību pēdējos gados, uzņēmums sagaida turpmāku pārdošanas apjomu pieaugumu un pozitīvu gada rezultātu arī 2023. gadam. Uzņēmuma vadība plāno saglabāt iepriekšējo biznesa stratēģiju un turpinās tirgus aktivitātes, lai paplašinātu biznesu.

SIA "Peek&Cloppenburg" reģistrēts 2007. gadā, nīderlandiešu "Peek&Cloppenburg Holding B.V." piederošā Latvijas uzņēmuma pamatkapitāls ir 3,5 miljoni eiro. Aizvadītajā gadā uzņēmumā tika nodarbināti 43 darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!