Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā uzņēmumu grupa "Civinity", kas sniedz nekustamā īpašuma apsaimniekošanas un inženiertehnisko risinājumu pakalpojumus Baltijas valstīs, par grupas uzņēmumu vadītāju Latvijā apstiprina Sanitu Bērziņu, ziņo uzņēmums.

Sanitai Bērziņai ir vairāk nekā 10 gadu pieredze uzņēmumu vadībā un attīstībā, izveidojot un attīstot e-komercijas struktūru un pakalpojumus "Maxima Latvija" un vēlāk vadot uzņēmumu "Barbora Latvija" vadītāja, kā arī "Barbora Eesti".

""Civinity" grupas uzņēmumi pēdējos gados, neskatoties un pandēmijas ietekmi un ģeopolitisko situāciju pasaulē, ir turpinājuši strauju attīstību, ieviešot jaunus risinājumus ēku uzturēšanā, inženiertehniskajos risinājumos un dažādu pakalpojumu digitalizēšanā. Mans mērķis, turpmāk vadot "Civinity" grupu Latvijā, ir veicināt strauju attīstību ēku apsaimniekošanā, liekot uzsvaru uz kvalitāti un klientu apmierinātību, kā arī ieviešot jaunus procesus, kas cels kvalitātes standartus jaunos augstumos", norāda "Civinity" grupas vadītāja Latvijā Sanita Bērziņa.

"Civinity" ir viena no lielākajām ēku uzturēšanas un inženiertehnisko risinājumu grupām Baltijā. Tā apvieno vairāk nekā 20 uzņēmumus, kas pārrauga dzīvojamās un komerciālas ēkas vairāk nekā 10 miljonus kv.m. platībā dažādās Eiropas pilsētās; ir uzstādījuši vairākus tūkstošus inženiertehnisko sistēmu. "Civinity" komandā ir vairāk nekā 2000 darbinieki Latvijā, Lietuvā un Lielbritānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!