Foto: Publicitātes foto
Dreiliņos, Juglas ielā 95 B durvis vēris jauns KFC restorāns un pirmais Drive-thru KFC restorāns Latvijā. Tas ir sestais zīmola restorāns Rīgā.

"Dreiliņi, pateicoties dažāda veida iepirkšanās centriem un ērtajai lokācijai, šobrīd ir strauji attīstījušies un ieguvuši nozīmīgu lomu patērētāju ikdienā," vietas izvēli skaidro "Apollo grupas" valdes loceklis Mauri Dorbeks.

Restorānā ir 70 sēdvietas, kā arī uzstādīti digitālie kioski, lai nodrošinātu ātru un ērtu pasūtījumu veikšanu.

Foto: Publicitātes foto

Restorāns Dreiliņos ir pirmais zīmola restorāns Latvijā, kuram ir pieejama auto kase. Līdz šim KFC restorāni izvietoti tirdzniecības centros Rīgā – "Akropole Rīga", "Akropole Alfa", "Domina Shopping", "Origo" un "Riga Plaza".

Latvijas restorāni ir daļa no zīmola attīstības stratēģijas Ziemeļu un Baltijas valstīs. Šobrīd Somijā ir pieci KFC restorāni un Baltijas valstīs – 22, no kuriem seši atrodas Latvijā.

"Apollo Group" ir Igaunijas kontrolakciju sabiedrība. Kopš 2019. gada februāra "Apollo Group" pārņēmusi "Kentucky Fried Chicken" (KFC) zīmola franšīzes vadību Baltijas valstīs.

KFC neatklāj restorāna atvēršanas izmaksas.

Pagājušajā nedēļā restorānu tīkls "McDonald's" atvēra jaunu restorānu turpat blakus, Juglas ielā 95A, paplašinot restorānu tīklu Latvijā līdz 14 restorāniem un radot vairāk nekā 60 jaunas darbavietas. Tas ātrajam ēdinātājam izmaksājis 1,3 miljonus eiro.

"Delfi Bizness" jau vēstīja, ka ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger" šā gada februārī atvēra jaunu restorānu Ogrē, Rīgas ielā 5. Tajā tika investēti 2 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!