Foto: Publicitātes foto

Paplašinot iepirkšanās un izklaides centra "Akropole Alfa" klāstu, durvis vēruši vairāki jauni veikali, tostarp viens no lielākajiem jaunumiem nomniekiem ir Baltijā pirmais "HalfPrice" veikals, ziņo "Akropole Alfa".

Šis tirgotājs piedāvā klientiem pazīstamu modes zīmolu preces par samazinātu cenu, ietaupot līdz pat 80% no ieteicamās mazumtirdzniecības cenas. Veikalā pārstāveti apģērbi, apavi, aksesuāri un mājas preces no vairāk nekā 3000 pasaulē zināmiem zīmoliem.

Iepirkšanās centra veikalu klāstu drīzumā papildinās turku saldumu veikals "Pankera"; tāpat tuvākajā nākotnē apmeklētāji varēs iegādāties Latvijā ražotas aromātiskās un dizaina sveces no ģimenes uzņēmuma "Sensua", ieturēt maltīti autentiskajā ķīniešu ēdienu restorānā "9 drakoni", un, paplašinot apavu un aksesuāru veikalu klāstu, durvis vērs pirmais internetveikala "E-apavi.lv" klātienes veikals Latvijā.

Papildus tam atsvaidzināts ir ceļojumu un ikdienas somu veikals "Jaguar", veikals "IQOS", kā arī apavu un aksesuāru veikali "CCC", "Chester" un "Eiropas apavi".

"Akropole Alfa" ir viens no lielākajiem iepirkšanās centriem Latvijā. "Delfi Bizness" jau ziņoja, ka to 2021. gadā iegādājās "Akropolis Group", kam pieder arī vairāki iepirkšanās un izklaides centri "Akropolis" Lietuvā. 2019. gadā tirdzniecības centrs tika modernizēts un paplašināts, ieguldot aptuveni 55 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!