Foto: Privātais arhīvs
Andris Pavlovs ir būvtehnikas nomas uzņēmuma "Storent" līdzdibinātājs. Šobrīd joprojām visi "Storent" stratēģiskie projekti ir Andra kontrolē un uzraudzībā, bet viņš jau dažus gadus ir prom no ikdienas operatīvās vadības.

Sarunā ar "Delfi Bizness" uzņēmējs atklāj, kā dzima ideja par būvtehnikas nomu un kā to izdevies īstenot, gadu gaitā kļūstot par nopietnu spēlētāju šajā nišā. Pašlaik uzņēmums darbojas piecās valstīs – Baltijā, kā arī Somijā un Zviedrijā.

Personīgajā dzīvē Andra Pavlova iedvesmas avots ir ģimene, kurā aug trīs bērni.

"Es varu būt laimīgs, ka lielākā daļa manu dienu ir ideālās dienas," viņš saka.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē. 

Lai gan saknēs esmu finansists, būvniecības nozarē strādāju jau vairāk nekā 20 gadus, un varētu teikt, ka līdz ar uzņēmuma 15 gadu jubileju varu lepni svinēt arī savu.

Viss sākās 2008. gadā, kad mēs, divi ambiciozi "džeki", es un Andris Bisnieks, uz papīra uzlikām pirmo biznesa plānu, atradām investoru no Islandes un uzsākām būvtehnikas nomas uzņēmumu. Pirms tam bijām uzkrājuši pieredzi Somijas būvtehnikas nomas uzņēmumā, kopā strādājot Latvijas filiālē. Mēs iemācījāmies, kas ir nomas bizness, bet sapratām, ka mūsu biznesa idejas ir daudz inovatīvākas un mūsu vēlme attīstīties daudz lielāka, un, strādājot skandināvu vadības stilā, sapratām, ka neizmantojam savu potenciālu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!