Foto: Privātais arhīvs
Ilze Garanča ir SIA "Caps! Chocolate" īpašniece. Uzņēmums ražo dabīgus saldumus – šokolādes trifeles no augļu un ogu sukādēm, cepumus un nu jau arī konditorejas izstrādājumus, jo atvērta kafejnīca "Jaunajā Teikā".

Kafejnīca atrodas tajās pašās telpās, kur nelielā ražotne, līdz ar to apmeklētāji var sajust un piedzīvot produktu tapšanas procesu.

"Caps! Chocolate" biznesa pirmsākumi meklējami 2008. gada krīzes laikā, kad Ilze bija palikusi bez darba, bet galvenais tā iedvesmas avots – filma "Šokolāde".

Īpašniece atzīst, ka uzņēmējdarbībā piedzīvoti arī grūtāki laiki, bet viņa dzīvo ar pārliecību, ka viss ir iespējams, ja vien nenolaižam rokas.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Man pašai ļoti garšo saldumi, it īpaši šokolāde, tieši tāpēc man ir šis bizness. Pirmā konfekte tapa 2008. gadā uz Ziemassvētkiem.

Esmu četru bērnu mamma un sāku savas konfektes meistarot mājās. Tas, ka ir nācies visu laiku balansēt starp laiku, ko veltu ģimenei un biznesam, ir viens no lielākajiem emocionālajiem izaicinājumiem. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!