Foto: Publicitātes foto
Savas durvis apmeklētājiem vēris pirmais "Virši" veikals Rīgā, Tērbatas ielā 22/24, kas darbojas ārpus ierastās degvielas uzpildes staciju vides.

"Šis projekts ir mūsu otrais solis ārpus ierastās degvielas uzpildes staciju vides," saka "Virši" valdes priekšsēdētājs Jānis Vība. "Vasarā jau esam iepazīstinājuši "Virši" kafijas cienītājus ar pirmo Baltijā barista robotu tirdzniecības centrā "Spice"," viņš atgādina.

Veikalā pircējiem būs pieejams īpaši atlasīts preču piedāvājums, tai skaitā Latvijas ražotāju produkcija.

"Šim konceptam ir liels potenciāls, tāpēc arī turpmāk piedāvāsim arvien jaunas tirdzniecības vietas un risinājumus," sola Vība.

Jaunais veikals strādā katru dienu no plkst. 6:00 līdz 23:00, un tajā īpaša uzmanība veltīta centra iedzīvotāju un biroju darbinieku vajadzībām dinamiskajā ikdienā. Jaunajā veikalā pieejams siltu ēdienu, veģetāriešu un vegānu produktu, kā arī saldu un sātīgu ēdienu piedāvājums.

Līdz ar jauna koncepta veikala atklāšanu, "Virši" paplašina un modernizē arī savu degvielas uzpildes staciju tīklu. Septembra vidū blakus jau esošajai "Virši" automātiskajai degvielas uzpildes stacijai Rīgā, Satekles ielā 2, tika atklāta no jauna uzbūvēta veikala ēka, savukārt, 22. septembrī modernizētās veikala telpās darbu atsāka uzpildes stacija Zīlānos, Zīlānu ielā 145.

Oktobra beigās pēc pārbūves un modernizācijas tiks atklāta uzpildes stacija "Sarkandaugava". Pašlaik notiek arī divu jaunu "Virši" degvielas uzpildes staciju būvniecība, kuras atradīsies Olaines tuvumā, kā arī Rīgā, Viskaļu ielā.

Šobrīd "Virši" tīklā ir 74 tirdzniecības vietas, no tām 72 degvielas uzpildes stacijas, un tīklā strādā vairāk nekā 760 darbinieki visos Latvijas reģionos.

Kopš 2021. gada 11. novembra AS "Virši-A" akcijas ir iekļautas "Nasdaq Riga" biržas alternatīvajā tirgū "First North".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!