Foto: Privātais arhīvs
Iepriekš izmēģinājusi vairākas darbības jomas, Diāna Ņikitina pirms desmit gadiem sāka strādāt zīmolvedībā, un tas iezīmēja tālāko profesionālo ceļu. Nu jau viņa izveidojusi savu uzņēmumu – SIA "Darling I'm home", kas sniedz konsultācijas par zīmola izstrādi, komunikāciju un attīstību, kā arī sociālajā tīklā "Facebook" vada sieviešu virtuālās kopstrādes telpu, kurā esošajām un topošajām uzņēmējām apspriest aktualitātes.

"Es cenšos pieturēties pie tā, ka strādāju vidēji trīs dienas nedēļā pa 5–6 stundām," viņa iezīmē savu darba dzīves modeli. Tas ļauj atlicināt pietiekami daudz laika arī trīs bērnu audzināšanai.

Šobrīd Diānas dzīvē lielākā aktualitāte ir ģimenes plānotais brauciens ar kemperi pa Eiropu. Šogad nolemts pārziemot ārpus Latvijas.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Esmu trīs mazu bērnu mamma, uzņēmēja, kurai ir mazais bizness, un tādu kā es ir ļoti daudz. Es strādāju radošā jomā, ikdienā sadarbojos ar tādām pašām uzņēmējām – sniedzu konsultācijas viņu biznesa zīmola izstrādei, komunikācijai un attīstībai.

Savu biznesu esmu izveidojusi, balstoties uz salīdzinoši nedārgiem mūsdienīgiem risinājumiem un pieejām, galvenokārt pārdomāti izmantojot sociālo tīklu iespējas, piemēram, "Instagram". To biznesā izmantoju kā galveno komunikācijas un pārdošanas platformu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!