Foto: Publicitātes foto
Lai uzlabotu pircēju pieredzi, "Ikea" veikalā Rīgā ir atvērtas vairāk nekā 10 pašapkalpošanās kases, tādējādi padarot norēķināšanos par precēm vieglāku un ātrāku.

Jau pirmajā nedēļā gandrīz trešā daļa veikala apmeklētāju norēķinājušies par pirkumiem pašapkalpošanās kasēs.

"Lai uzlabotu apmaksas procesu un dažādotu norēķināšanās iespējas, mēs esam atvēruši 12 pašapkalpošanās kases, kurās pircēji var ērti samaksāt par pirkumiem, vajadzības gadījumā saņemot arī palīdzību no kasiera puses. Pašapkalpošanās sistēma ir īpaši ērta ātriem iepirkumiem, kad jāiegādājas mazākas preces," stāsta "Ikea Latvija" vadītājs Pēteris Grīnbergs.

Pašapkalpošanās kasēs par pirkumiem var norēķināties ar maksājumu kartēm. Tiek pieņemtas arī dāvanu kartes, kuponi un depozīta kuponi.

Latvijā atvērs jaunu klientu apkalpošanas vietu

Lai "Ikea" preces būtu pieejamākas plašam Latvijas iedzīvotāju lokam, mazumtirgotājs 2024. gada vasarā atvērs jaunu plānošanas un preču pasūtīšanas punktu Liepājā.

"Tā būs pirmā mazāka formāta apkalpošanas vieta Latvijā – plānošanas un preču pasūtīšanas centrs, kura uzdevums būs sniegt atbalstu plānošanā, preču pasūtīšanā un pasūtījumu saņemšanā, īpašu uzmanību pievēršot virtuves iekārtām, skapju sistēmām un vannasistabas iekārtojumam," informē Grīnbergs.

Cep picas

Nesen "Ikea" Rīgas veikalā blakus Zviedru bistro atvērta arī picērija, kur top pašu ceptas picas. Ēdienkartes paplašināšanā un picas piedāvājuma nodrošināšanā uzņēmums ir ieguldījis aptuveni 90 000 eiro.

"Lai varētu sortimentā iekļaut picu, mēs iegādājāmies iekārtas mīklas pagatavošanai un izstrādājām receptūras, kas vislabāk atbilstu Latvijas iedzīvotāju garšas kārpiņām," informē Grīnbergs. "Ikea" apsver iespēju nākotnē piedāvāt arī sagataves picas pagatavošanai mājās – pircēji varētu iegādāties svaigu mīklu, nepieciešamās sastāvdaļas pildījumam un izcept picu savā virtuvē.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!