Foto: Publicitātes foto

AS "Baltic International Bank" valdes loceklis Guntars Reidzāns no šī gada 30. augusta atstās darbu valdē un ar 1. septembri turpinās karjeru ārpus bankas investīciju un finanšu konsultāciju jomā, informēja bankā.

Reidzāns pievienojās "Baltic International Bank" vadības komandai 2017. gada oktobrī, uzņemoties klientu apkalpošanas jomas vadību, un par bankas valdes locekli tika iecelts pērnā gada jūnijā.

Darbu "Baltic International Bank" valdē turpina Viktors Bolbats, Anda Saukāne un Bogdans Andruščenko.

"Baltic International Bank" informēja, ka Reidzāns ir sekmējis jaunās stratēģijas ieviešanu dzīvē – ir sasniegts progress jaunā biznesa modeļa ieviešanā, pilnveidots klientu apkalpošanas pārvaldes modelis un uzlabots klientu apkalpošanas process.

Lai veicinātu caurskatāmu personāla atlases procesu un izvēlētos jaunu valdes locekli ar nepieciešamo kvalifikāciju, zināšanām, pieredzi un kompetenci, "Baltic International Bank" vadības komanda organizē atlases procedūru sadarbībā ar profesionālu personāla atlases uzņēmumu. Nākamā valdes locekļa vārds tiks paziņots pēc tam, kad būs noslēgusies atlasīto kandidātu izvērtēšana un "Baltic International Bank" padome būs pieņēmusi lēmumu par izvēlētā pretendenta iecelšanu amatā, kā arī saskaņojusi kandidāta atbilstību ieņemamajam amatam ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju (FKTK).

"Baltic International Bank" šogad pirmajā pusgadā strādāja ar peļņu 295 000 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem pērn attiecīgajā periodā, liecina bankas publiskotā informācija. Savukārt bankas grupas peļņa šogad pirmajos sešos mēnešos bija 200 000 eiro pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.
Bankas aktīvi 2019. gada 30. jūnijā bija 304,436 miljonu eiro apmērā, kas ir par 6,6% jeb 18,822 miljoniem eiro vairāk nekā 2018. gada beigās, kad "Baltic International Bank" aktīvi bija 285,614 miljoni eiro.

Bankas lielākie īpašnieki ir Valērijs Belokoņs (69,9%) un Vilorijs Belokoņs (30,05%). Pēc aktīvu apmēra "Baltic International Bank" 2018. gada beigās bija 12. lielākā banka Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!