Foto: Publicitātes attēli

Banka "Citadele" ievieš Baltijā jaunas norēķinu kartes, kas balstītas uz abonēšanas plānu (subscription), informē banka.

Ar laiku būs iespēja izmantot vienu norēķinu karti, izvēloties konkrētu pakalpojumu līmeni jeb plānu. Jaunās kartes un to plānotie abonēšanas plāni ir balstīti uz "X smart" norēķinu kartēm un to pakalpojumiem, kas ietver bezmaksas skaidras naudas izņemšanu jebkurā bankomātā Latvijā un pasaulē (ar noteiktiem ierobežojumiem), kā arī bezmaksas pārskaitījumus uz jebkuru banku pasaulē. Savukārt jaunās kartes jeb plāni – "X supreme" un "X prime" – katrs ietver plašāku pakalpojumu klāstu.

Bankas mājaslapā norādīts, ka "X supreme" mēneša maksa ir 2,99 eiro mēnesī un "X prime" – 5,99 eiro mēnesī. Abas kartes pirmos trīs mēnešus var lietot bez maksas. Katras kartes papildu nosacījumi atrodami bankas mājaslapā.

Šie jauno karšu nosacījumi attiecas arī uz "X Infinite" kartēm. Visas jaunās paaudzes X kartes var izmantot gan kā norēķinu kartes, gan kā kredītkartes – izvēloties, izmantot kredītlimitu vai nē. Jaunajām kartēm ir arī jauns dizains, kas atbilst drošības nosacījumiem – visa informācija atrodas uz kartes aizmugures.

Bankas "Citadele" valdes loceklis Vladislavs Mironovs norāda, ka ir pirmie Baltijā, kas piedāvās uz plāniem balstītu pieeju norēķinu kartēs. Esošais piedāvājums tiks pilnveidots. Pašreizējās bankas "Citadele" "X hero" un "X Platinum" kartes turpmāk vairs nebūs iespējams pasūtīt, bet esošās kartes turpinās darboties kā ierasts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!