Foto: Publicitātes foto

Dzīvības apdrošināšanas sabiedrību "Compensa Life Vienna Insurance Group SE" Baltijas valstīs no 1. aprīļa vadīs Tomass Milašius (Tomas Milašius), kurš apstiprināts valdes priekšsēdētāja amatā.

Viņš šajā amatā aizstās Olgu Rezniku (Olga Reznik), kura ir bijusi uzņēmuma valdes priekšsēdētāja vairāk nekā desmit gadus un turpmāk būs valdes locekle. Tomass Milašius līdz šim vadīja "Compensa Life Vienna Insurance Group SE*" Lietuvas filiāli un bija valdes loceklis.

"Compensa Life Vienna Insurance Group SE" jaunais valdes priekšsēdētājs uzsver, ka viņa galvenais mērķis ir turpināt uzņēmuma mērķtiecīgu izaugsmi, kas tiks panākta, ieguldot līdzekļus mūsdienīgākajos patērētāju pieredzes un pakalpojumu risinājumos.

"Tuvākajā laikā mēs vēl lielāku uzmanību pievērsīsim klientu pieredzes un pakalpojumu uzlabošanai, kā arī izstrādāsim jaunus digitālos rīkus dzīvības un veselības apdrošināšanas jomā, lai klienti varētu pēc iespējas ērtāk izmantot mūsu pakalpojumus. Uzskatu, ka tā ir panākumu atslēga uz konkurētspējīgu dzīvības un veselības apdrošināšanas tirgu Baltijas valstīs, kas kļūst aizvien mūsdienīgāks," saka Milašius.

Milašius ir vadījis "Compensa Life Vienna Insurance Group SE" Lietuvas filiāli kopš 2007. gada.

"Compensa Life Insurance Vienna Insurance Group SE" bruto parakstītās prēmijas 2021. gada beigās sasniedza 145,5 miljonus eiro, kas ir par 20% vairāk nekā 2020. gadā. Šobrīd sabiedrība aptver 22% no dzīvības apdrošināšanas tirgus Baltijas valstīs.

"Compensa Life Vienna Insurance Group SE" ietilpst apdrošināšanas grupā "Vienna Insurance Group" (VIG). Tā apvieno aptuveni 50 apdrošināšanas sabiedrību 30 valstīs.

"Compensa Life Vienna Insurance Group SE" specializējas dzīvības apdrošināšanā ar uzkrājumu veidošanu, mūža pensijas apdrošināšanā, uzkrājošajā apdrošināšanā bērniem, veselības apdrošināšanā un nelaimes gadījumu apdrošināšanā fiziskām un juridiskām personām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!