Foto: Publicitātes foto
Pēc vairāk nekā divu gadu izstrādes darbiem Latvijā darbu sāk jauna pūļa investīciju platforma "CrowdedHero", kuras radīšanā ieguldīti vairāk nekā 300 tūkst. eiro. Risinājums ļauj uzņēmumiem piesaistīt izaugsmes kapitālu un ekspertīzi sava uzņēmuma attīstībai, ikvienam – kļūt par investoru perspektīvu uzņēmumu kapitālā.

Katra investīcijām piedāvātā uzņēmuma dzīvotspēju un izaugsmes perspektīvas izvērtē augstākā līmeņa finanšu un investīciju eksperti.

"CrowdedHero" izveidotāju ieskatā, līdz šim strauji augošiem uzņēmumiem Latvijā nav bijusi pieeja pūļu investoru kapitālam, kā arī investoriem slieksnis ieejai augošu kompāniju kapitālā ir bijis pārāk augsts. Jaunā platforma sniedz iespēju ieguldīt jau reāli funkcionējošos uzņēmumos un rūpīgi sekot līdzi savām investīcijām.

"Līdz šim sabiedrībai kopumā ir bijušas iespējas investēt tikai start-up līmeņa uzņēmumos, kuriem nereti ir tikai ideja, uzņēmuma logotips un produkta prototips. Savukārt, "CrowdedHero" ikvienu potenciālo uzņēmumu vērtē ne tikai idejas un aiz tās esošā tirgus potenciāla līmenī, bet arī tā investīciju horizontu, spēju izmaksāt dividendes, "exit" stratēģijas un citus nozīmīgus faktorus. Proti, katrs no platformā pieejamajiem projektiem vispirms tiek izvērtēts caur profesionālu investoru prizmu," klāsta "CrowdedHero" valdes priekšsēdētājs Jānis Blaževičs.

Platformā par investoru var kļūt ikviens, bet minimālais investīciju apjoms ir 100 eiro. Pievienojoties investīciju platformai, ir pieejami dažādi investīciju projekti, kuri iepriekš ir ļoti rūpīgi izpētīti, analizējot gan finanšu un juridiskos aspektus, gan konkrētā biznesa projekta izaugsmes iespējas.

"Uzskatām, ka šī ir lieliska iespēja arī uzņēmējiem saņemt grūdienu turpmākai izaugsmei. Proti, ne tikai piesaistot kapitālu jaunu ieceru īstenošanai vai jau esošo tirgu paplašināšanai, bet arī papildu zināšanas un informāciju no "CrowdedHero" ekspertiem tādās jomās kā korporatīvās finanses, mārketings, juridiskie jautājumi, kas dos iespēju pieņemt izsvērtākus un labākus lēmumus uzņēmuma turpmākai izaugsmei," uzsver Blaževičs.

Platformā kā eksperti investīciju izvērtēšanai piesaistīti gan vietējie, gan starptautiskie eksperti ar ilggadēju pieredzi tādās jomās kā mazumtirdzniecība, e-komercija, ražošana, finanšu tehnoloģijas, IT&T, enerģētika u.c.

"CrowdedHero" ir Latvijā dibināta un reģistrēta investīciju platforma, kas savieno plašu loku investoru ar uzņēmumiem kuriem ir liels izaugsmes potenciāls. Platforma piedāvā investīcijas augošos uzņēmumos ar izaugsmes perspektīvām un augstu potenciālu regulārai dividenžu sadalei un reālu uzņēmuma daļu pārdošanas iespējām nākamo piecu gadu periodā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!