Foto: Publicitātes attēls

"Luminor" banka piešķīrusi finansējumu 21,8 miljonu eiro apmērā jauna "Depo" veikala būvniecībai Rīgā, K. Ulmaņa gatvē. To ir plānots atvērt gada laikā, ziņo banka.

Veikals-noliktava "Depo" specializācija ir preces mājai, dārzam un remontam.

"Nemitīgi uzlabojot iekšējās sistēmas un struktūru, kā arī strādājot pie klientu apkalpošanas, pašmāju uzņēmums ir iekarojis stabilu vietu savā segmentā un nodrošinājis spēcīgus pamatus turpmākai izaugsmei," vērtē "Luminor" bankas Korporatīvā departamenta vadītāja Ilze Zoltnere. Tā attīstības stratēģija turpmākiem gadiem ļauj paplašināties un būvēt jaunu, mūsdienīgu veikalu. Turklāt uzņēmums turpina paplašināties arī kaimiņvalstīs, viņa akcentē.

2021. gada augustā tika atvērts jauns "Depo" veikals Rīgā, Kurzemes prospektā. Turpinot attīstību Lietuvā, 2023. gada 14. aprīlī uzņēmums atvēra jaunu veikalu Šauļos.

"Luminor" banka ir uzņēmuma ilgtermiņa sadarbības partneris nekustamā īpašuma finansēšanā, piebilst "Depo" finanšu direktors Viktors Baltrukovičs.

SIA "Depo DIY" ir Latvijā reģistrēts 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, kas dibināts 2004. gadā. Uzņēmums pārvalda "Depo" veikalu tīklu Baltijas valstīs, tostarp Latvijā pašlaik darbojas 9, Lietuvā – 6, bet Igaunijā - viens veikals. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir SIA "DMT Pluss".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!