Lai diskutētu par finanšu nozarei svarīgām tēmām finanšu tehnoloģiju hakatona "Open FinHack" ietvaros tiek organizēti četri ievadpasākumi, lai jebkuram interesantam būtu iespēja gūt padziļinātu priekšstatu par aktualitātēm finanšu tehnoloģiju nozarē. Trešās diskusijas tiešraide 26. martā plkst. 18.00.

Šīs tiešraides laikā būs iespēja dzirdēt Fintech jaunuzņēmumu dibinātāju pieredzes stāstus gan par investīciju piesaisti, gan izaicinājumiem, ar ko nācies saskarties, attīstot inovatīvus finanšu tehnoloģiju risinājumus. Šajā pasākumā varēs uzklausīt arī investora redzējumu un apsvērumus, kas tiek ņemti vērā uzsākot sadarbību ar Fintech jomas jaunuzņēmumiem.

Sarunā piedalīties trīs pieredzējuši eksperti:

  • Roberts Bernāns, "VP of Connectivity", "GoCardles"

  • Reinis Tenis, "Co-Founder", "Jeff App"

  • Kevin Chavanne, "Venture Lead of Nordics & Baltics", "Tenity""

Katrā no četriem pasākumiem tiek apspriestas Latvijas un pasaules tehnoloģiju jomā svarīgas tēmas:

Pirmo pasākumu, kas norisinājās 12. martā un bija veltīts finanšu tehnoloģiju nozares tendenču analīzei un šī brīža nozares regulējumam, var apskatīt šajā Delfi tiešraidē.  Otrajā pasākumā tika diskutēts par finanšu nozares un tehnoloģiju mijiedarbību. Šo pasākumu, kas norisinājās 19. martā, var noskatīties šajā Delfi tiešraidē

Pēdējais pasākums norisināsies 2. aprīlī, un tajā plašāk tiks apskatītas hakatona tēmas un finanšu nozares izaicinājumi.

Visas četras diskusijas būs skatāmas portālā “Delfi” tiešraidēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!