Foto: Publicitātes attēli
Otrdien, 22. septembrī, visā pasaulē nāk klajā "Office 2016" – jaunākais biroja produktivitātes programmatūras laidiens, kas iekļauj sevī lietotņu "Word", "PowerPoint", "Excel", "Outlook", "OneNote", "Project", "Visio" un "Access" jaunās versijas.

"Office 2016" būs pieejams 40 valodās, tostarp arī latviešu valodā. Līdz ar jauniem un uzlabotiem "Office 365" mākoņpakalpojumiem "Microsoft" piedāvā būtiskus uzlabojumus produktīvam komandas kopdarbam.

"Office 365" abonentiem, gan individuālajiem lietotājiem, gan uzņēmumiem, jaunais "Office 2016" ar visām tajā iekļautajām lietotnēm un tādiem pakalpojumiem kā "OneDrive" informācijas krātuve mākonī, "Skype for Business", koplietošanas rīks "Delve", "Yammer", kā arī uzlabotas drošības iespējas uzņēmumiem, būs pieejams bez papildu maksas.

"Office 2016" lietotnes padara kopā strādāšanu vienkāršāku un ērtāku. Koprediģēšanas (co-authoring) funkcija tagad ir pieejama "Word", "PowerPoint" un "OneNote" lietotnēs, tostarp papildinājumu veikšana "Word" dokumentos notiek reāllaikā tā, ka veiktās izmaiņas citi dokumenta lietotāji redz tieši tajā brīdī, kad tās tiek izdarītas.

Programmā iebūvētā datu aizsardzības funkcija (Data Loss Prevention), kas pieejama lietotnēs "Word", "PowerPoint", "Excel" un "Outlook", ievērojami samazina sensitīvu datu pazušanas iespēju.

"Office 365" integrētā mobilo ierīču vadības sistēma (Office 365 Mobile Device Management) aizsargā uzņēmuma vai darbinieka ierīces, savukārt uzņēmuma datu aizsardzības sistēma (Enterprise Data Protection), kas nāks klajā vēl šogad, aizsargās sensitīvu saturu, kas tiek koplietots uzņēmuma iekšienē.

Savukārt vairāku faktoru autentifikācijas funkcija (Multi-factor Authentication) nodrošina drošu pieeju sensitīvam saturam ārpus uzņēmuma tīkla.

Jaunā lietojumprogramma "Office 2016" darbojas operētājsistēmā "Windows 7" vai jaunākā "Windows" versijā, un ir pieejama 40 valodās, tostarp latviešu. Sākot no 22. septembra, "Office 365" abonenti varēs lejupielādēt jauno "Office 2016" bez papildu maksas. Automātisks atjauninājums individuālajiem lietotājiem un mazā biznesa abonentiem pienāks pakāpeniski nākamā mēneša laikā, bet lielajiem uzņēmumiem un organizācijām – nākamā gada sākumā.

"Office 2016" no 22. septembra ir iegādājams arī atsevišķi kā programmatūra "Windows" un "Mac" datoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!