Foto: Publicitātes attēls
Ķīniešu kompānija "Vivo" prezentējusi savu jauno flagmani - viedtālruni "Vivo XPlay 5". Jaunums tiks izlaists divās modifikācijās - viena no tām ar 6 GB operatīvo atmiņu. Tādējādi tas būs pirmais viedtālrunis pasaulē ar tik lielu RAM apjomu.

Kā ziņo "Ferra", viedtālruņa korpuss izgatavots no magnija un alumīnija sakausējuma. Viedtālrunim ir 5,43 collu "Super AMOLED" ekrāns, kura izšķirtspēja ir 2560 reiz 1400 pikseļu, kā arī papildus pievienots "Gorilla Glass 4" aizsargstikls. Telefona displejam ir ieliektas malas, kas padara to par "Samsung Galaxy S6 Edge" līdzinieku.

"Vivo XPlay 5" standarta versija darbojas ar astoņu kodolu "Qualcomm Snapdragon 652" procesoru un tai ir 4 GB operatīvā atmiņa. Savukārt modificētajai versijai "Vivo XPlay 5 Ultimate Edition" - 6 GB. Abām ierīcēm ir 128 GB iebūvētā atmiņa.

Galvenā viedtālruņa kamera papildināta ar fāzes autofokusu un divkrāsainu zibspuldzi. Aizmugurējā kamera - 16 MPix; bet frontālā - 8 MPix.

"Vivo" arī iekļāvuši pirkstu nospiedumu sensoru un divas ligzdas SIM kartēm. "Vivo XPlay 5" ir 3600 mAh akumulators, kā arī baterija ar ātrās uzlādes tehnoloģijas atbalstu.

Operētājsistēma - "Android 6.0 Marshmallow".

Iepriekšpasūtījumi Ķīnā sākas 8. martā, bet piegādes plāno uzsākt ar 16. martu. "Vivo XPlay 5" versijas cena plānota ap 565 ASV dolāriem, bet "Vivo XPlay 4 Ultimate Edition" - par 90 dolāriem dārgāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!