Foto: Zane Bitere/LETA

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Uldis Tatarčuks šobrīd ir tehnoloģiju uzņēmuma "Tet" vadītājs, bet iepriekš ieņēmis vadošus amatus arī citos uzņēmumos.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Mēs varam labāk, mēs esam spēcīgi, gudri un talantīgi – to vajag biežāk atgādināt gan sev, gan pārējiem. Un visa pamatā ir darbs – gudrs, sistemātisks un neatlaidīgs darbs, saka "Tet" valdes priekšsēdētājs.

Kā vērtējat Latviju kā vietu, kur attīstīt biznesu? Kādi ir plusi un mīnusi?

Man Latvija ir labākā vieta, kur dzīvot un audzināt bērnus, mēs to pārāk bieži nenovērtējam. Te ir Dziesmu svētki, Kolkas rags, meži, jūra, ziema un vasara. Ir, protams, vēl uzlabojamas lietas, mums vajag konkurētspējīgāku nodokļu sistēmu, vismaz Baltijas līmenī, jāveido enerģētiskā neatkarība, būtiski jāmaina un jāuzlabo izglītības sistēma, beidzot jāsaņemas un reāli jāoptimizē skolu tīkls, lai būtu pieejama moderna un vienādas kvalitātes izglītības sistēma pilnīgi visiem bērniem, visu lielumu skolās, tajā skaitā arī ar jaunāko tehnoloģiju palīdzību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!